Jiia
Nimi: (Lavella’s) Because of you ”Jiia”
Rotu: risteytys
Sukupuoli: naaras
Syntymäaika: 15.1.2013
Väri: keltamusta japanilainen viittakuvio
Tatuointi vas. korva: 0101
Kasvattaja: Saga Suni
Paino: ei vielä punnittu!

Luonteeltaan siskoni kani Jiia on hieman ujo, mutta erittäin kiltti ja utelias jänö, joka rakastaa voikukkia ja huomiota. Arkuudestaan huolimatta tyttö on sylissä tosi nätisti ja normaalit hoitotoimet kuten kynsienleikkuu onnistuu helposti. Esteitä hypimme tämän pupun kanssa jonkin verran aina välillä ja klassauksia löytyykin edellisestä kodista kolme vaikealta suoralta ja yksi vaikealta mutkalta.

Kanin tulo oli varma, kun löysimme siskoni kanssa Jiian myynti-ilmoituksen. Venlan edellinen Hertta-pupu  oli menehtynyt vuosi sitten vakavaan suolitukokseen ja sen jälkeen olemme katselleet rauhakseltaan myytäviä kaneja, jos se oikea tulisi vastaan. Päätimme sitten varata Jiian, jonka saimme matkaan Jyväskylän kisoista 15.8.2015. Tyttönen on siis meille vielä uusi tuttavuus, vaikka kotiutuukin jo hyvää vauhtia ja luottamus kehittyy päivä päivältä paremmaksi.

Jiia asuu komppariyksiössä, josta pääsee jaloittelemaan siskoni huoneeseen hänen ollessa kotona. Pupu ei siis asu muiden kanien kanssa vaan eri huoneessa, koska ei tule lajitovereidensa kanssa toimeen kunnolla. Siellä se saa myös enemmän huomiota omistajaltaan, kun samassa paikassa kaiket päivät puuhailevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!