7. kesäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin

Pari päivää sitten oli aika lopettaa kouluhommat ja siirtyä täysin ansaitulle kesälomalle. On kyllä ihanaa, kun aikaa riittää pakollisten hommien lisäksi myös rentoutumiseen ja kanit saavat normaalia enemmän huomiota. Tällä hetkellä ulkona on kylmä ja sataa räntää, mutta eiköhän ne lämpimätkin kelit sieltä tule, kun lähestytään heinäkuuta. Mitään kovia helteitä en kaninomistana tietenkään toivo, mutta olisi se mukavaa saada lämpömittari edes lähelle kahtakymmentä.

Kanit voivat hyvin ja ovat iloisia saadessaan voikukkia sekä muita kesän tuomia herkkuja. Kevään aikana meidän kaniporukkaa on vaivannut hilsepunkki, joka huomattiin ensin Jiialla ja lopulta minunkin kanit vietiin eläinlääkärille lääkittäväksi. Nyt kaikki ovat kuitenkin terveitä ja toivottavasti myös pysyisivät terveinä.

Olemme hyvässä asemassa myös tällä hetkellä jylläävän RHD2-viruksen kannalta. Täällä Keski-Suomessa puput saavat siis ulkoilla ja syödä pihalta haettua tuoreruokaa ainakin toistaiseksi. Lisää tietoa taudista voi lukea täältä ja tautia koskevaa spekulointia voi suorittaa esimerkiksi Facebookin Kanit-ryhmässä.


Uskon, että ilman koulua ehdin päivittelemään tänne blogiinkin jotain erikoisempaa. Nyt tahdon kuitenkin toivottaa kaikille oikein aurinkoista kesää!

2 kommenttia

  1. Oikeesti tää ulkoasu on niin ihana<3 Ootko tehny itse? Jos oot niin oot mahtavan taitava!! Pidän myös postauksistakin kun kirjoitustyyli on selkeä ja kuvat jotenkin raikkaita:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, et uskokaan kuinka kommenttisi piristi! Ulkoasu on itse tehty lukuunottamatta sivupalkin kanikuvia, joihin sain apua taitavammalta piirtäjältä. :) Mukava kuulla, että myös postaukset ovat mieleesi!

      Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!