17. huhtikuuta 2016

Perjantain estetreenit

Kerroin täällä jo aiemmin perjantain suunnitelmistamme: ajattelimme mennä kolmen tytön ja kolmen kanin voimin harjoittelemaan esteitä läheiselle kentälle. Tämä oli viimeinen mahdollisuutemme päästä treenaamaan yhdessä ennen Jyväskylän kisoja, joten kyseessä oli pitkään odotettu päivä. Perjantaiaamuna olo ei kuitenkaan ollut kovin hehkeä, kun heräsin kuumeessa, nenä tukossa ja kurkku kipeänä.

Olen luonteeltani sen verran suorittaja, että en tälläkään kertaa malttanut jäädä kotiin sairastamaan. Olin sopinut päivälle estetreenien lisäksi muitakin tapaamisia, joten lähdin reippaana kouluun. Päätimme Tessan kanssa koulussa, että emme peru esteilyä, koska uuden kaikille sopivan päivän löytäminen olisi todella hankalaa. Kotiin päästyäni pääsinkin sitten valmistelemaan bokseja ja kantamaan esteitä autoon.
Minä ja Venla tulimme kentälle ajoissa ennen kuutta ja odottelimme tien varressa Tessan tuloa. Kun saimme loputkin esteet ja kanit paikalle, kokosimme ensimmäisenä Raimon radan.

Raimoon sain olla kerrankin todella positiivisesti yllättynyt! Vaikka se etenikin hieman vaihtelevasti, se meni selvästi paremmin kuin pitkiin aikoihin ja ylitti esteitä kunhan tahtoa löytyi. Tälläiset hetket saavat todella uskomaan, että ehkä tuossa kaverissa on sittenkin vielä toivoa. Myös Jiia teki parhaansa ja hyppi radat omaan taitavaan tyyliinsä, vaikka kotona se osaakin keskittyä vielä paremmin. Ensimmäinen kierros meni todella innoissaan pienillä huolimattomuusvirheillä, jonka jälkeen innostuttiin lisää ja mentiinkin jo hurjan nopeasti, puhtaasti ja isoilla ilmavaroilla.

Meidän treenailut meni siis todella hienosti eikä lähteminen kaduta yhtään. Oli hauska päästä näkemään Tessan kania Omppua ja hyppimään kentällä laajemmalla estevalikoimalla. Tällä kertaa myös sää osui kohdilleen ja vielä illallakin oli mukavan aurinkoista ja lämmintä.


Tässä vielä video Jiian radasta:


Kuvat ja video: © Tessa ja Venla

4 kommenttia

  1. Oli kyllä hyvä kun päästiin treenaamaan ja söpöt noi kaks ekaa kuvaa:3

    VastaaPoista
  2. Hienosti näyttää kanit menevän! :)

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!