13. huhtikuuta 2016

Herättelyä

Muutama hiljainen viikko ollaan pidetty täällä blogin puolella, kun kiireiden keskellä on täytynyt laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Huhut tämän blogin kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja, pidämme vain pientä lomaa ja keräämme virtaa tulevaa nousukautta ajatellen.

Täällä Keski-Suomessa lumet ovat jo sulaneet ja nätit kevätkelit ovat houkutelleet ulos touhuamaan. Kevätsiivoilunkin olemme jo aloittaneet ja kanien ulkohäkki on pian kunnossa tulevaa kesää varten.

Ensi viikon lauantaina koittaa mun ja Minnan järkkäämät Jyväskylän kisat, toivottavasti olette tulossa! Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä ensi keskiviikkoon ellen nyt ihan väärin muista, joten vielä ehdit ilmoittaa omat kanisi mukaan. Itse asiassa en ole ilmoittanut vielä edes omia kanejani hyppimään, toivottavasti muistan tuohon deadlineen mennessä... Mun pahe onkin jättää tällaiset pikkujutut aina viimeiseen iltaan: sain tänään sovittua wc-avaimien hakemisesta kisoja varten, vaikka olen ajatellut asiaa viimeisen kuukauden! No mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan, niinhän sitä sanotaan.

Parin päivän päästä perjantaina pidämme kolmen hengen yhteistreenit tulevia kisoja ajatellen. Minä ja Raimo menemme siis Tessan & Ompun ja Venlan & Jiian kanssa läheiselle kentälle kaikkien esteet mukana eli pääsemme kokeilemaan vähän pidempiä ja monipuolisempia ratoja. Tuosta illasta saamme toivottavasti kuvia ja videota eli jotain yhteenvetoa voi tänne blogiinkin odottaa.

Nyt lähden tästä siivoamaan kanien aitausta, ehkä pääsen vaihtamaan keväisempää mattoa ja muuta kivaa myös sinne. Kertokaa ihmeessä, oletteko tulossa Jyväskylän kisoihin. Olisi muutenkin mukava kuulla teiltä jotain elonmerkkejä ja oletteko vielä mukana, tauosta huolimatta?6 kommenttia

 1. Toivottavasti hyppyharjoituksista tulee postausta!
  Jyväskylässä nähdään, täytyis kans muistaa ilmota, kun pääsee Elsin muksutkin kisaamaan ekaa kertaa! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa päästä näkemään Elsin poikasia ja sua tietenkin! :)

   Poista
 2. Lueskelen minäkin sen minkä kerkeää. Ja varsinkin kun saan kanit keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että sullekin tulee kaneja! Toivottavasti löydät täältä ja muista kaniblogeista jotain vinkkejä kaninomistamiseen liittyen :)

   Poista
 3. Täällä ollaan, luen kiireiden keskeltä aina kun ehdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot vielä mukana kiireistä huolimatta! :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!