4. tammikuuta 2016

Lomapäivä videolla

Pitkästä aikaa sain tehtyä teille videon meidän päivästä! Ainakin kuvaaminen oli hauskaa, vaikka tänään neljättä tuntia editoidessa meinasikin alkaa vähän puuduttamaan... Toivottavasti jaksatte katsoa, yritin tehdä tästä mahdollisimman tiiviin ja ytimekkään, mutta silti se venyi kuuteen minuuttiin. Puputkin jäivät aika vähälle - onnistuin valitsemaan juuri sellaisen päivän, jolle ei ollut kanien siivousta eivätkä säät sallineet ulkoilla tai hyppiä esteillä. Kertokaa toki mielipiteenne, haluan kehittyä näidän tekemisessä!

8 kommenttia

 1. Kiva video ja kiva päivä teillä näytti olevan :) ja mun ihanat luistimetki pääs videoonxd

  VastaaPoista
 2. Nää sun videot on ihan parhaita! :))

  VastaaPoista
 3. Heippa! Mukava seurata teidän touhuja. t. Ulla-mummu

  VastaaPoista
 4. Moi! Kiva video :) Onko muuten Raimo sukua Reinelle (Nonjans Lady of the rain)? On niin paljon samaa näköä :D

  Oletteko muuten tehneet häkin kompostointiaidoista? Ja minkä kokoisia aitapaloja teillä on ja mistä te ostitte palat? Olen suunnittelemassa kanille häkkiä ja miettinyt juuri kompostointikehikon käyttämistä tai sitte pentuaitauksen ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raimo on Reinen poika joten samaa näköä varmasti löytyy :D

   Mun kanien aitaus on vaneria eikä kompparia, mutta tarkoitit varmaan Jiian häkkiä... se on tehty kompostiaidoista, jotka on ostettu Biltemasta ja ei ainakaan siellä ollut kuin yhden kokoisia joten varmaan tuo on se normaalikoko. Suosittelen kyllä komppareita, tosin riippuu vähän kanin luonteesta miten ne siellä pysyy :D Raimoa ei saa pysymään komppariaitauksessa sitten alkuunkaan, aina se löytää keinon tulla ulos tai ainakin pitää ihan järkyttävää meteliä. Omalla kohdalla toimii siis tuo vaneri paremmin kun ei tule purut ja heinät aitauksesta ulos eikä kyllä kanitkaan. Pentuaitauksesta kaneilla en ole edes kuullut mutta sekin saattaa olla toimiva. No mutta onnea häkin suunnitteluun, varmasti keksit hyvän ratkaisun kanillesi!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!