9. tammikuuta 2016

Jiian talvikuvat

Tänään pakkanen lauhtui sen verran, että pääsimme ottamaan talvikuvia myös Jiiasta. Eihän siellä montaa minuuttia pystynyt olemaan, mutta oli hauska nähdä, mitä Jiia oli lumesta mieltä. Onhan tämä tytön ensimmäinen talvi täällä meillä.

Jiialle kuuluu muutenkin tosi hyvää! Siitä on tullut tosi sosiaallinen pupu, vaikka kotiutuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen otti alussa oman aikansa. Nykyään se on ottanut koko Venlan huoneen haltuunsa ja tulee heti ovelle tervehtimään huoneeseen saapuvia ihmisiä. Yksi tytön lämpipaikoista on Venlan sänky, jonne se hyppää viereen lepäämään. Mikään varsinainen sylipupu Jiia ei ole, mutta ei se kamalasti sylissä pitämistä vastustelekaan. Sen sijaan ihmisten läheisyydestä, seurasta ja rapsutuksista se tykkää kovasti!

Jiiasta puhuminen onkin nyt ajankohtaista, ensi viikolla pupu täyttää kolme vuotta! En vielä tiedä mitä Venla on sen syntymäpäiville kehitellyt, ainakin paljon huomiota ja ehkä jotain oksia tai muuta hyvää purtavaa. 


4 kommenttia

  1. Jeeh, me täytetään Jiian kans samana päivänä vuosii :3 Meidän Nasse täyttää kans kolme tossa kahen-kolmen viikon päästä!

    VastaaPoista
  2. ihana pupu <3 sun blogi vaikuttaa muutenkin hauskalta luettavalta :)

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!