5. joulukuuta 2015

Ensi viikon pikkujouluista

Elämme jo joulukuuta eli on ihan ajankohtaista laittaa joululaulut soimaan, tonttulakki päähän ja avata ensimmäiset luukut suklaakalenterista. Tänne blogiin en valitettavasti joulukalenteria tee, ehkä pystyn siihen vielä joskus. Korvaavana vaihtoehtona voitte ihmetellä vuoden 2013 joulukalenteria, ihmettelen sitä itsekin.

Pikkujouluja lähdemme viettämään ensi viikon viikonlopuksi Suvin luokse Euraan. Lauantaina 12.12. on hänen järjestämänsä pet-näyttelyt ja estekisat, tulkaahan kaikki muutkin mukaan. Alunperin ajattelin ottaa mukaan ainoastaan Raimon, mutta tällä viikolla muutin mieleni ja ilmoitin koko poppoon reissuun. Peppi ja Pipsa ovat siis vain näyttelyissä, mutta Raimo myös esteillä. Erittäin alhaisilla odotuksilla mennään kanien menestymisen suhteen, mutta ikimuistoinen tapahtuma on varmasti luvassa. Siellä siis nähdään!

8 kommenttia

 1. Kivat jouluiset kuvat Raimosta! :')

  Olet TOP 5 kaniblogit -listallani!
  http://blogaboutmyrabbit.blogspot.fi/2015/12/joulukalenterin-5-luukku.html

  VastaaPoista
 2. Onks Raimon suupielet ihan porkkanassa :D

  VastaaPoista
 3. Ihana raimo! Lisää tälläisia joulukuvia olisi kiva!

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  - Blogissa arvonta, vielä ehdit osallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lisää joulukuvia on kyllä tulossa! :)

   Poista
 4. Voi miten lutuisia kaneja sinulla onkaan ja miten ihanasti kirjoitettu ja kuvitettu blogi. Upea harrastus sinulla ja olet todella asiantunteva niihin liittyen. Hienot sivupalkin kaninkuvat, ihanat. Kiitos sinulle, kun osallistuit blogissani olleeseen kalenteri-arvontaan. Sitä kautta minäkin löysin tieni tänne :-) Toivottavasti lukijoistasi jotkut käyvät kurkkimassa Nuppu Home blogiani ja ehkä löytävät sieltä käsityöideoita. Lisäksi minulla on sinulle ilouutinen: VOITIT ARVONNASSANI :-) Laitan sinulle yksityispostia tulemaan, niin ehdit saada palkintosi hyvissä ajoin ennen Joulua. terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos sinulle todella paljon! Iloinen yllätys tuo arvontavoittokin, vastasin sinulle sitä koskevaan sähköpostiin :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!