25. marraskuuta 2015

Testissä: vadelmaheinä

Viime viikolla hain postista ison paketin, josta paljastui kanien iloksi YrttiTarhan vadelmaheinäpussi. En ehtinyt odotella heinää kuin yhden illan, seuraavana päivänä se olikin jo noudettavissa, nopeaa palvelua siis!

YrttiTarha-sarjaan kuuluu kotimaisia timoteihin pohjautuvia yrttiheiniä, makuina mm. maitohorsma, vadelma, voikukka ja nokkonen. Heinät ilmestyvät Faunattareen joulukuun aikana eli ehtivät hyvin vielä pukin konttiin! ;)

Viikonlopun vietin mökillä, mutta heti palattuani kanit pääsivät testaamaan uutta heinää. Ilosta ei meinannut tulla loppua, kun avonaisesta pussista leijaili raikkaita heinän ja vadelman tuoksuja. Kuvasin heinän testaamisen videolle, josta voitte katsoa kanien rehelliset mielipiteet.Kokosin heinästä muutamia plussia ja miinuksia:

+tuoksuu hyvälle ja raikkaalle
+heinä vihreän väristä, ei kellerrä
+suomalaista
+eri makuvaihtoehtoja: maitohorsma, vadelma, voikukka, nokkonen jne.
+terveellistä (sisältää runsaasti C- ja A-vitamiineja, kalsiumia, rautaa ja muita kivennäisaineita)
+hyvänmakuista, jokainen neljästä kanista alkoi heti syömään
–ei vielä saatavilla
–pakkauskokoja voisi olla useampaa: pieni pussi maistiaiseksi ja iso useamman kanin omistajalle

Aion varmasti ostaa heinää jatkossakin normiheinän sekaan. Ainoa joka jää vielä nähtäväksi on hinta, jonka uskon olevan suhteellisen korkea, kun kuitenkin laadukkaasta tuotteesta ja isosta pussista on kysymys.

(postaus toteutettu yhteistyössä Faunattaren kanssa)


4 kommenttia

 1. Kiva. Millon heinää on saatavilla? Voisin varmaan ostaa kanilleni sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinää pitäisi saapua Faunattareen joulukuun aikana. :)

   Poista
 2. Kiva video. Jos tuota heinää tulee ennen joulua niin voisi jouluna sitä testata, jos vaikka meillä siitä tykättäisiin. Voikukka on lempiherkku meillä ja taitaa voikukkaversionakin tuota tulla, kun toinen kaniblogi teki voikukkaheinästä postauksen. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin pitäisi tulla ennen joulua ja makuvaihtoehtoja oli ainakin maitohorsma, vadelma, voikukka ja nokkonen niin kuin postauksessakin luki :) Kiva, kun tykkäsit ja suosittelen kyllä ostamaan!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!