28. lokakuuta 2015

Väsymys
Väsymys pomppii ja loikkii,
mellastaa mielessäni.
Se paukuttaa ja meluaa,
mutustaa ajatuksiani.
Pakenen makaamaan,
puputtamaan muualle.
Heinän vihreä tuoksu,
leikittelee uneen.
Pötkötän, rötkötän,
kuin pieni kaninpoikanen.

* * *

Syksy alkaa olla lopuillaan, pian on jo joulu! Joulukuun 11. päivä matkaan Suville ja vietän siellä viikonlopun. Varsinainen syy tähän vierailuun on Suvin järkkäämät näyttelyt ja estekisat, jotka ovat tuon viikon lauantaina. Mukaani lähtee näillä näkymin ainoastaan Raimo. 

Tämä kuu lopetellaan vähän samoilla fiiliksillä kuin se aloiteltiinkin, kiireitä siis riittää! Kaneille on kaikesta huolimatta jäänyt aikaa ja niiden kanssa ollaan käyty ihmettelemässä syksyistä pihaa. Esteitä ei olla vähään aikaan edes kokeiltu ja tauko hyppimisestä tekee varmasti hyvää itse kullekin. Ehkä ensi kuussa päästään niitä taas harjoittelemaan.

Toivottavasti teillä on ollut mukava syksy, vähemmän stressaava kuin minulla! Onhan tämä mun syysmasennus aika koominen, kun ihan vasta kirjoitin Palokka-lehteen jutun siitä, kuinka kannattaa olla masentumatta vaikka ulkona sataisi loskaa. hah. Kertokaa toki, jos olette tulossa Suvin kisoihin 12.12. tai jos teillä on muuta asiaa koskien syksyä tai masentumista. Älkää jooko kommentoiko tuota yllä olevaa runoa, se ei kestä palautetta!

8 kommenttia

 1. Mulla on ollut ihan mukava syksy, kuukaudet on menny aika nopeesti. :') Toivottavasti se joulukin tulee joskus, olen vähän kyllästynyt tähän arkeen jo, vaikka syysloma oli vasta, ja no, kyllä minä muutenkin joulua odottelen. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joulua odotellessa! :)

   Poista
 2. Täälläpäin myös hieman syysmasennusta. Erityisesti syysloman jälkeen oli ikävä palata koulun penkille. Ulkona oleva pimeys ei auta yhtään asiaa. :/ Mutta marsuille on jäännyt aikaa vaikka niin paljoa ei ole ehtinytkään käsitellä.(mulla siis ei ole kaneja vaikka jos tarjottais ottaisin mielelläni...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, tsemppii sulle! Toivottavasti kohta tulis lumi niin olis valosampaa :)

   Poista
 3. Meillä päin on ollut yllättävän hyvä syksy tähän mennessä ainakin ilmojen puolesta! Joka aamu on vaan enemmän ja enemmän kuuraa maassas, joten sitä ensi lumea odotellen (+Loskaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kivalta kuulostaa! Meilläkin on ollut välillä kuuraa, mutta kunpa olisi enemmän! Ensilumea odotellaan täälläkin :)

   Poista
 4. Ei saanut kommentoida, mutta pakko sanoa, että tuo runo on niin ihana! Itse olen kyllä ollut aika väsynyt niin kuin kanitkin meillä :)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!