5. elokuuta 2015

Estetreenailua kentällä
Aamulla pantiin kamat kasaan ja lähdettiin kohti uusia seikkailuja eli päin Tessan ja pupujen asuinaluetta. Suunnitelmissa oli lähteä treenaamaan meidän kummankin esteillä viereiselle hiekkakentälle muutamaksi tunniksi ja niinhän siinä sitten kävikin, että iltapäivä vierähti rennoissa tunnelmissa kaneja hypytellen. Oli muuten tosi hyvä kenttä, sopivan syrjäinen, ei liika ohikulkijoita! Esteet saatiin raahattua paikalle maitokärryillä ja kanit kulkivat kätevästi bokseissa.

Raimo yllätti mut tänään kyllä ihan täysin! Ensin hypittiin suorarataa, jolla etenkin ekat kerrat meni tosi nätisti, ainoastaan pieniä huolimattomuusvirheitä jos niitäkään. Pian poitsulle kuitenkin tuli kuuma ja väsy, joten päästin sen boksiin huilamaan. Myös tiimihyppyä kokeiltiin eli Raimo hyppi muutaman kerran rataa Ompun kanssa yhdessä.

Lopuksi päätettiin kokeilla vielä pituushyppyä. Aluksi ajattelin, että en hypyttäisi Raimolla pituutta ollenkaan, kun kuumakin oli ja oltiinhan kentällä oltu jo yli tunti. Päätin lopulta testata nopeasti, mitä Raimo olisi tästä hyppylajista mieltä ja aloitettiin hyppääminen ehkä n. 80cm kohdalta. Niin se vain sitten hyppi 130cm asti, ihan hullua! Varmasti kokeilen tuota vielä joskus uudelleen, ties mihin Raimo voi pystyä, jos kyseessä ei ole hellepäivä ja aiemmin hypittynä jo reilu tuntia. Kyseessä oli vieläpä aivan ensimmäinen kerta, kun tuota kyseistä tyyliä kokeiltiin, on se ihmejänö tuo Raimo.


Video Raimon 130cm loikasta:


Kolme ensimmäistä kuvaa ja video © Tessa J

17 kommenttia

 1. Mikset järkkää tuolla kentällä kisoja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin syrjässä että kukaan ei ikinä löytäis sinne :D no mutta voishan sitäkin harkita :)

   Poista
 2. Vau ! Jäätävän hienosti tuo Raimo hyppäs :D Kyllä on pojusta ainesta vaikka ja mihin!!

  VastaaPoista
 3. ihana raimo!!!!
  anniinakiikala.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hyvä Raimo!! Mistä olet saanut nuo valjaat ja tuon hihnan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat on Mustista ja Mirristä ja hihna Pupunpaja-blogista :)

   Poista
 5. Te ootte edistyny Raimon kanssa tosi paljon! Hyvä Raimo!. :') :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaan, oon itekin ihan yllättynyt :D

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!