16. elokuuta 2015

Because of you

Viime postauksen kommentteihin tuli paljon arvauksia uudesta pupusta, jotka olivat tosiaan kaikki aivan oikein. Eilen Jyväskylän kisoista meille kotiutui ihana ja ystävällinen tyttökani nimeltä Jiia, virallisemmin Because of you. Kani tuli asumaan tänne meille kanirakkaan siskoni hoiviin, kyseessä ei siis ole minun oma kanini, vaikka pupusta juttua blogiini tuleekin aina välillä.

Jiia on kaksi ja puoli vuotta vanha naaraskani, rodultaan risteytys. Estetaustaa löytyy ja klassauksia onkin kolme vaikeasta suorasta ja yksi vaikeasta mutkasta. Välillä tulemme siis ehkä kisoissakin käymään, etupäässä kuitenkin puuhaillaan kaikenlaista kivaa kotona. Jiia pääsi tosiaan muuttamaan eilen komppariyksiöön Venlan huoneeseen ja on sieltä katsellut uutta paikkaa yön yli. Aamulla tutustuttiin tulokkaaseen sitten vähän lisää ja reippaalta tytöltä tuo kyllä vaikuttaa kaikin puolin! Illalla olisi tarkoitus vielä vähän harjailla pupua, koska karvanvaihtoa on havaittavissa suht reilusti.

Lisää parempia kuvia Jiiasta on varmasti luvassa myöhemmin, kun päästään sen kanssa ulkoilemaan. Oman sivun tekemistä olen myös miettinyt, koska vaikka kani onkin siskoni, se täällä kuitenkin esiintyy ja saattaa herättää ihmetystä uusille lukijoille (eikä vanhemmillekaan tekisi varmaan huonoa lukea vähän lisätietoa tuosta kanitytöstä). Katsotaan nyt kuitenkin ihan rauhassa ja annetaan Jiiuskan tottua uuden kodin tuoksuihin ja uuteen omistajaan.

14 kommenttia

 1. Ai tänne Jiia muutti! Tosi kiva :3

  VastaaPoista
 2. mistä tää jiia on? :3 (blogi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo Jiian entisellä omistajalla (Saga Suni) blogia, mutta hänen siskollaan on: http://rabbits-smiles.blogspot.fi/

   Poista
 3. Moi! :) Minulla on kuvia Raimosta Jyväskylän kisoista, joten haluaisitko että lähetän niitä sinulle sähköpostiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin! Sähköpostini lukee Omistaja-sivulla :)

   Poista
 4. Jee, ihanaa kun Jiia tuli teille! Vaikutti tosi ihanalta kanilta mitä nyt sitä hetken sylissä pidin. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Onhan tuo kyllä ihana pupu <3

   Poista
 5. Olen huono kommentoimaan mihinkään blogi postauksiin, mutta nyt on kyllä aivan pakko! Blogisi on aivan mahtava ja jäin aivan koukkuun :D! Onnea uudelle tulokkaalle, Jiialle :). Selasin myös noita vanhempiakin postauksiasi niin mistä luit noita ohjeita mustan koiran kuvaamiseen, nimittäin meilläkin asustaa musta pupu ja olisi kiva saada vinkkejä kuvaamiseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kun kommentoit! Kiitos ihan superpaljon! Mustan koiran kuvaamiseen katsoin vinkkejä täältä: http://dmndztalife.blogspot.fi/2013/05/teemaviikko-osa-3-vinkkeja-mustan.html

   Poista
 6. Onnea uudesta suloisesta pupusta!♥

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että Jiia on alkanut kotiutua uuteen kotiinsa ja täältä on minun sitten kiva lueskella välillä tyttösen kuulumisia. :) Terveiset vielä minulta Jiialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän terveiset eteenpäin Jiialle! Postauksesta unohtui mainita, että myös tällä pikkusiskollanikin on tosiaan (lifestyle) blogi, jossa Jiia välillä esiintyy: http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/ eli sieltä voi käydä myös lukemassa juttua tuosta pupusta :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!