26. elokuuta 2015

Liebster Award -haaste

Mut haastettiin eilen tähän useessa blogissa pyörineeseen Liebster Award -haasteeseen. Mietin pitkään tekisinkö tätä ollenkaan, mutta päädyin sen nyt kuitenkin tekemään. Pienenä ongelmana tässä nimittäin oli, että blogini lukijapalkki näyttää tällä hetkellä 273 lukijaa eli seitsemääkymmentäkolmea liikaa tämän haasteen vastaanottamiseksi. Säännöt kuuluvat nimittäin näin:

Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.

1. Kiitä sitä jolta olet haasteen saanut ja tuo tekstissäsi julki linkki hänen omaan blogiinsa.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin.
3. Nimeä ja linkitä 6 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä niille joita muistat haasteella.

Tämä blogi ei varsinaisesti ole aivan uusimmasta ja tuoreimmasta päästä, mutta eikös se mennyt niin, että säännöt on tehty rikottaviksi? En muutenkaan usko, että tämä niin virallinen juttu on, ettenkö tätä voisi tehdä, joten annetaan palaa! (Ainiin ja kiitos tälle blogille, joka haastoi meidät mukaan!)Mitä lemmikkejä omistat?
- Minulta itseltäni löytyy tällä hetkellä kolme kania, Raimo, Peppi ja Pipsa.

Kolme parasta lukemaasi kirjaa?
- John Greenin Kaikki viimeiset sanat ja Arvoitus nimeltä Margo ovat olleet ihan huippuja! Greeniltä olen lukenut myös Tähtiin kirjoitetun virheen tosin alkuperäiskielellä. Näiden lisäksi ihan lemppareitani ovat olleet Across the Universe Matka alkaa ja samaan Across the Universe -trilogiaan kuuluva Miljoona aurinkoa. Siinä siis muutama suosikkini.

Suosikkinäyttelijäsi?
- Tämä on paha, koska en varsinaisesti katso mitään leffoja tai sarjoja näyttelijöiden perusteella tai edes perehdy niiden nimiin. Suomalaisistakin tiedän vain nämä perus Riku Niemiset ja Aku Hirviniemet, mutta en nyt niin tiedä ovatko ne mitään suosikkejani. Tässä kohtaa on siis yleissivistyksessäni niin suuri aukko, että skippaan seuraavaan.

Tavoitteesi vuodella 2016?
- Mitä ihmettä, vastahan keksin tavoitteita tälle vuodelle! Ainakin kanien kanssa olisi tarkoitus olla paljon ja yrittää pitää kaikki terveinä. Raimon kanssa käydään ehkä muutamissa estekisoissa, jos pojan innostus vain riittää. Jyväskylään olisi tarkoitus järkätä lisää estehyppelöitä ja Jiiankin kanssa kisoissa käydä kunhan ehtii ja pääsee. Jos näyttelykiinnostusta löytyy, petteilyä voitaisiin myös kokeilla kaikkien pupujen kanssa pienen tauon jälkeen.Onko sinulla paheita? Mitä?
- Ehkä kännykällä tulee oltua joskus vähän liikaa, tosin silloinkin luen etupäässä vain blogeja.

Eläisitkö mieluummin miehen vai naisen kanssa?
- Ei ole vielä kovin ajankohtainen kysymys, mutta eläisin mieluiten miehen ja kanin kanssa.

Miten rentoudut?
- Nukkumalla, syömällä ja katsomalla Netflixiä.

Mikä saa sinut iloiseksi?
- Minut saa helposti iloiseksi moni asia ja ainakin yritän olla mahdollisimman positiivinen tilanteessa kuin tilanteessa. Muunmuassa siisti huone, mukavat ihmiset, kiireetön päivä ja onnelliset kanit (kaneihin liittyviä iloja löytyy lisää täältä) saavat helposti ilahtumaan.

Mikä saa sinut surulliseksi?
- Surulliseksi minut saa esimerkiksi ihmisten tai eläinten menehtyminen ja kärsiminen.

Kolme parasta biisiä?
- Lempibiisini päivittyvät niin tiheään tahtiin, että ensi kuussa olisivat tähän laittamani kappaleet jo aivan kamalia. En siis laita tähän mitään säästyäkseni myötähäpeältä itseäni kohtaan ensi kertaa tätä lukiessani. Etupäässä kuuntelen kuitenkin radiota ja Spotifyn Top Tracks in Finland -listaa, joista voitte kuunnella mielestäni hyvää musiikkia.

Mihin uskot?
- Uskon sääennustuksiin, vaikka kadunkin sitä usein jälkeenpäin, kun seison t-paitasillaan kaatosateessa. Uskon myös useinmiten itseeni.Siinä taisikin olla vastaukset kaikkiin minulle annettuihin kysymyksiin. Vastapainoksi täytyy minunkin varmaan laittaa kysymyksiä seuraaville blogeille, jotka saavat tämän haasteen minulta, joten niitä löytyy alempaa.
 1. Mitä tavoitteita sinulla on, joko kanien, blogin tai ylipäätään elämän suhteen?
 2. Mistä haaveilet tällä hetkellä eniten?
 3. Kuinka monta blogia löytyy lukulistaltasi?
 4. Stressaatko helposti asioista?
 5. Ajattelitko hankkia lisää kaneja?
 6. Mistä kaniesi nimet ovat syntyneet?
 7. Mistä suorituksestasi olet ylpeä?
 8. Tykkäätkö enemmän pienistä vai isoista kaneista?
 9. Tuoko raha mielestäsi onnea?
 10. Paras muistosi kanien kanssa?
 11. Odotatko jo joulua?
Tämän haasteen tyrkkään eteenpäin seuraaville blogeille:

Postauksen kuvat © Suvi V

4 kommenttia

 1. Ihanaa kun jaksoit vastailla haasteeseeni ja siis hei btw täysin mun moka tuo lukijamäärä..En siis katsonut yhdenkään haastamani blogin lukijamäärää sillä olin niin hetkisessä ja ajatuksia sekoittavassa tilanteessa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään tai siis olihan tuohon hauska vastailla! :D

   Poista
 2. Noita sun vastauksia oli kiva lukea kun joillain joka toinen on ei oo/ en tiiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Juu en mä yleensä tee haasteita jos mulla ei oo kysymyksiin kunnon vastauksia kun ei ne muutenkaan ole mitään supermielenkiintoisia postauksia!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!