8. heinäkuuta 2015

Viimeaikojen sähellyksiä

Nyt tulee niitä pitkään odotettuja kuulumisia! Ainakin itse olen odottanut, että pääsen näitä kiireiltäni kirjoittamaan. Ulkoasun tekeminen alkaa kuitenkin olemaan jokseenkin pulkassa, jäljellä enää muutama hienosäätö ja sitten pääsette tekin sen näkemään. 

Viime postauksessa mainitsinkin, kuinka täällä on lämpimiä kelejä riittänyt ja kuinka täällä huoneessani on vielä tuplasti kuumempaa kuin ulkona. Sen takia ovat kanit päässeet ulkoilemaan reilusti ja esimerkiksi ulkoaitaus on ollut kovassa käytössä niin kaneilla kuin myös siskojeni marsuilla (eriaikoihin tietenkin). Siellä ne ovat päässeet nauttimaan auringosta ja tuoreruohosta, mutta ilman yläkerrassa läkähtymistä.


Raimo on päässyt ulkoilemaan lähiaikoina myös esteiden parissa ja ainakin itse olen huomannut kehittymistä. Ei se pahitteeksi olisi ollenkaan, kun muutamien viikkojen päästä käy suuntamme kohti Suvia ja hänen kanssa Maskun SM-kisoja. Saa nähdä, kuinka hienosti onnistutaan minä ja Raimo itsemme siellä nolaamaan, mutkarata on kuitenkin kyseessä. No mutta ainakin käydään kokeilemasssa ja keräämässä uusia kokemuksia!

Lähiaikoina olisi tarkoitus myös (yrittää) totuttaa Raimoa Peppiin ja Pipsaan. Olisi aivan ihanaa, jos saisin kaikista kaneista yhden lauman, jolloin aitauksesta voisi ottaa väliseinän pois ja kaikki saisivat paljon tilaa ja seuraa toisistaan. Tulen kuitenkin varmasti kertomaan projektimme onnistumisesta/epäonnistumisesta myöhemminkin.


No tuossa taisi olla kaikki tältä erää, palaillaan myöhemmin joissain muissa merkeissä!

2 kommenttia

  1. Ei vitsi ton marsun ilme on niin ihana! Se näyttää niin onnelliselta kun on päässyt pihalle ja sillä on vielä porkkanakin nenän edessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Onhan se varmaan mukavaa, kun pääsee ulkoilemaan!

      Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!