15. heinäkuuta 2015

Ulkoasun päivittämistäOlen tainnut jo muutaman viikon puhua tulevasta ulkoasusta ja kuinka se on pian valmis. No, nyt se on viimein valmis kuten saatatte ehkä jo huomata. Muutamia kyseenalaisia pikkujuttuja tässä vielä on mm. Uudemmat / Vanhemmat tekstit - linkit eivät ainakaan itselläni toimi millään laitteella tai selaimella. En osaa yhtään sanoa, mistä tuo johtuu, kun en ole niitä muokannut ollenkaan ja testiblogini puolella ne toimivat tässä samaisessa ulkoasussa. Toivotaan, että kyseessä on vain joku Bloggerin bugi. Nyt pitäisi kaiken toimia normaalisti! Ilmoitelkaa toki jos jotain ilmenee tai joku juttu ei toimi, yritän niitä parhaani mukaan korjailla.

Tahdon vielä kiittää Marikki Mettistä, joka taiteili sivupalkkiin ihanat kuvat kaneistani linkeiksi pupujen omille sivuille. Noita lukuunottamatta on ulkoasu itse tekemäni ja otan siitä mielelläni vastaan niin kehuja, parannusehdotuksia kuin muutakin mielipidettä. Kommentoikaa niitä siis!

6 kommenttia

 1. Hirmu kiva ulkoasu!! :'D Ainoa mikä pistää silmään on että Pipsan kuva on osittain Pepin kuvan päällä tossa sivupalkissa ja Pipsan ja Raimon kuvien väliin jää paljon tilaa (näin siis näkyy ainakin mun koneella).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, just tälläsistä on hyvä kuulla, itsellä kun nuo näkyy ihan normaalisti niin, että kaikkien kuvien väliin jää yhtä iso rako. Pitääpä yrittää selvittää tuotakin juttua!

   Poista
  2. Noniin, näkyykö vielä silleen päällekkäin ne kuvat? :D

   Poista
  3. Nyt näkyy ihan normaalisti! :)

   Poista
 2. Täytyi tulla vielä katsomaan, miltä blogisi näyttää piirtämieni kuvien kanssa ^^ Kivasti ne näyttää sopivan tuonne sivupalkkiin! Ilmoita jos joskus tulee uusi kani tai kuvia täytyy muuten vain päivittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmoittelen! Noi on kyllä tosi hienot ja sopii tänne hyvin :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!