24. kesäkuuta 2015

Pretty Little Bunnies

Kuinka moni teistä katsoo tai on katsonut sarjaa nimeltä Pretty Little Liars (suom. Valehtelevat Viettelijät)? Tämä postaus antaa lopuillekin siihen hyvän syyn nimittäin nyt on luvassa dyndyndyndyyy... Kanini ovat hahmoja osa 3. Tuota(kin) sarjaa katsoessa olen nimittäin huomannut hahmoissa paljon yhtenäisiä piirteitä kanieni kanssa, niin ulkonäköjen kuin luonteidenkin puolesta, joten päätin jakaa nämä nyt myös teille. Tämä saattaa olla hieman outo postaus lukijoille, jotka eivät ole sarjaa seuranneet, mutta toisaalta ulkonäölliset yhtäläisyydet näkee kaikki ja kuten alussa mainitsin, tämä antaa teille hyvän syyn aloittaa sarjan seuraamisen.


Raimo muistuttaa innostuessaan Ezraa erityisesti kuvassa näkyvältä katseeltaan. Tämä oli ensimmäinen hahmo, jonka yhdistin heti kaniini ja yhdennäköisyys on ainakin omasta mielestäni erittäin selvä (joskus sarjaa katsoessa jopa häiritsevän selvä, kun tulee vain mieleen Raimo ruoka-aikaan takajaloillaan kurkkimassa aitauksen yli).Pipsasta tulee eniten mieleen Aria, yksi Pretty Little Liarsin päähenkilöistä. Yhdistäviin piirteisiin kuuluu mm. suuret silmät, kasvonpiirteet sekä usein kiltti ja hyväsydäminen luonne.Peppiä muistuttavaa hahmoa mietin pidempään kuin kahta edeltävää, jotka vaikuttivat heti itsestäänselvyyksiltä. Hetken mietin Spenceriä, mutta päädyin kuitenkin hänen äitiinsä, Veronica Hastingsiin. Peppi on kuitenkin jo kohtuullisen iäkäs, joten olisi ollut outoa verrata sitä nuoreen tyttöön. Peppiä yhdistää Veronicaan myös hieman itsepäinen luonne.

Postauksen kuvat ovat Googlesta!

4 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen aihe, ei ihan joka blogissa tulekaan vastaan (tai ainakaan mulle ole tullut) :D Itse en mikään fani ole, mutta onhan ko. sarjaa tullut seurattua jenkkitahtiin useemman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ei tosiaan mikään kovin yleinen aihe!

   Poista
 2. Haha, kiva postaus ja ei ole kyllä ennen tullut vastaan:D

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!