30. toukokuuta 2015

Summer bucket list 2015

Tänään alkoi viimein kauan odotettu kesäloma ja sen kunniaksi ajattelin miettiä täällä blogissakin vähän meidän kaniaiheisia kesäsuunnitelmia tälle kesälle.

Tulevan kesän aikana olisi tarkoitus käydä Raimon kanssa muutamissa virallisissa estekisoissa (Puotinharju 13.6. ja Masku 26.-27.7.). Samalla sitten katson, mitä poika niistä tuumaa ja onko sillä ollenkaan fiilistä hyppiä muualla kuin kotona. Itselleni on nimittäin erittäin tärkeää mennä tässä estehypyssä Raimon ehdoilla ja käydä kisoissa vain, jos poika niissä tykkää hyppiä. Jos tästä tiimistä ei kisoihin ja korkeamille esteille ole, jatkamme hyppimistä varmasti kotosalla, jossa Raimo loikkii niitä iloisena ja innoissaan. 

Heinäkuussa matkustan junalla Raimon kanssa Suvin luokse ja menemme yhdessä Maskuun estehypyn SM-kisoihin. Tuohon reissuun liittyy paljon asioita, joita en ole ennen tehnyt kuten:
 1. Menen ensimmäistä kertaa kanin kanssa junalla.
 2. Kuljen ensimmäistä kertaa yksin junalla.
 3. Vaihdan ensimmäistä kertaa junaa matkan aikana.
 4. Raimo hyppii ensimmäistä kertaa mutkarataa.

Kesällä aion myös panostaa oikein kunnolla kanien hyvinvointiin ja olla paljon niiden kanssa, kun aikaa ja jaksamista on vihdoin tarpeeksi. Aion myös jaksaa helteen keskellä viilentää kaneja ja rampata kuumina päivinä toistuvasti pakastimen ja kanien välillä jäädytettyjä vesipulloja ja laattoja viilennykseksi kantaen. Myös voikukkia ja muita tuoreruokia tulen antamaan kaneille ulkoa monta kertaa viikossa.

Myös nikkarointia on luvassa (lähinnä jollekin muulle kuin minulle). Esteitä olisi tarkoitus tehdä tai pyytää jotakin muuta tekemään minulle. Saisi vähän jotain vaihtelua ja pääsisi tekemään pidempiä ratoja sekä harjoittelemaan kotona myös mutkarataa. Toivoisin myös luukkua/ovea Raimon aitaukseen, jonka voisi vain avata ja päästää pojan huoneeseen loikkimaan. Se niin tykkää pomppia huoneessa vapaana ja tuon avulla se pystyisi käymään välillä omassa aitauksessaan mm. tekemässä tarpeensa vessalaatikkoon.

Sellaisia suunnitelmia on siis täällä meillä. Entä te, oletteko vielä miettineet tulevaa kesää vai aiotteko elää hetkessä ja mennä fiiliksien mukaan?


4 kommenttia

 1. Mahtavaa että Raimo pääsee kokeilemaan kisaamista! :')

  Itse aion kesällä vain miettää mahdollisimman paljon aikaa kanien kanssa, ja käydä kisoissakin niin paljon kuin mahdollista, sen tarkemmin en viitsi vielä suunnitella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on tosi mukavan kuuloiset suunnitelmat :)

   Poista
 2. Kiva että säkin tulet kisaamaan!
  Mä ainakin pyrin viettämään kanien kanssa reilusti aikaa, muu tulee siinä ohella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, sulla kans hyvä suunnitelma :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!