21. maaliskuuta 2015

ShowLinkPets eka päivä


Tänä aamuna pakkasin matkaan team Pepin ja Raimon ja lähdimme kohti Jyväskylän Paviljonkia. Paikalla olimme kymmenen minuuttia ennen ovien avaamista, mutta ovet olivatkin jo auki eli emme joutuneet odottamaan. Ensimmäinen tunti meni nopeasti tavaroita ja kaneja purkaessa, vesipistettä etsiessä ja näyttelypaikkaa tutkiessa. Pian alkoi arvostelut kello 9:30 ja Raimo oli heti neljäntenä. Mitään suuria tavoitteita ei minulla pojalle ollut ekoihin näyttelyihin karvanlähdön ollessa erittäin pahasti kesken, joten olin tyytyväinen 91,5 pisteeseen. Tuomari oli tällä kertaa aika tarkka (tai kanit huonossa kunnossa) eikä tainnut mikään kani saada yli 94 pistettä. Ihan menettelevä suoritus siis! Tässä vielä arvostelu:


Hetken messupaikalla hengailun ja herkkujen syömisen jälkeen olikin jo Pepin arvostelu. Jännitin kovasti lähinnä käsiteltävyyttä, josta miinustettiin aika ankarasti. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen Pepin pisteisiin, vaikka kynnet jäivätkin häiritsemään, kun koko torstai-illan niitä taskulampun kanssa leikkasin. Peppi sai siis 93 pistettä, jotka riittivät seniorinaaraiden luokkavoittoon. Arvostelu löytyy alta.


Loppupäivä meni syödessä, kierrellessä, kuvaillessa ja katsellessa. Nyt on hauska ja väsyttävä päivä takana, huomenna taas uudestaan ja kuulumiset kirjoittelen tänne illalla. Toivottavasti teillä meni hyvin, jos olitte tänään näyttelyissä ja onnea huomiselle, jos olette niihin menossa!

6 kommenttia

 1. Minäkin olin näyttelyissä, ja katsoin, että onpa tutun näköisiä kaneja! Taisin nähdä sinutkin siellä! :D Omaa kania ei tällä kertaa enää otettu mukaan, on jo vanhuskani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :D Toivottavasti sullakin oli hauskaa, itse ainakin viihdyin hyvin :)

   Poista
 2. Olis kiva itsekkin päästä mutta eiköhän vain asuta niiin kaukana :c Mutta tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on lähes kaikissa Etelä-Suomen näyttelyissä tuo ongelma!

   Poista
 3. Mäkin olin tuolla ja oli kyllä kiva päivä! Suurin osa ajasta meni meilläkin katsellessa ja kierrellessä.

  Onnea Raimon ja Pepin saamista pisteistä! Ihan hyvin meni. :')

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!