8. maaliskuuta 2015

Raimo ja kamala karvanlähtö

Raimolla on alkanut kastroinnin seurauksena aivan hirveä karvanlähtö. Olen nyt tälläkin viikolla (karvanlähdön alkamisen jälkeen) joka ilta harjaillut pojan turkkia, mutta silti karvaa lähtee aina yhtä paljon.

Eilen kävin siskoni kanssa kaupoilla ja ostin Mustista ja Mirristä Furminatorin, joka maksoi n. 30€. Kallishan tuo oli, mutta myös joka sentin arvoinen - todella kätevä ja kovassa käytössä. Myös Raimo tykkää siitä paljon enemmän kuin normaalista harjasta ja pysyy hienosti paikallaan harjauksen aikana! Tässä Furminatorin tuote-esittely Mustin ja Mirrin verkkokaupasta:

"Vähennä helposti irtokarvan määrää huonekaluissa ja vaatteissasi. Furminator-karsta irrottaa irtokarvat ja pohjavillan vahingoittamatta tai katkomatta turkin päälliskarvaa. Ergonominen kumikahva ja irtokarvatuppojen irroitusnappi helpottavat karstan käyttöä."

Ajattelin tänään harjata Raimon oikein kunnolla läpi tuolla uudella Furminaattorilla. Valitsin paikaksi autotallin, jossa ei karvojen pöllyäminen haittaa niin kuin sisällä. Menin sinne harjaamaan Raimoa 45 minuutiksi, kunnes se ei enää jaksanut istua sylissä. Karvaa olisi siis lähtenyt varmasti paljon enemmän, jos Raimo olisi jaksanut keskittyä paikallaan olemiseen.Karvanlähtö on kyllä ikävä ja varsin työläs juttu. Tässä muutamia asioita, joita karvanlähdön aikaan teen:

- harjaan kania päivittäin
- annan ananasmehua ehkäisemään suolitukosta
- siivoan häkkiä useammin
- annan vitamiineja veden mukana
- pyyhin kania nihkeällä pyyhkeellä (karva ei pöllyä)
- keksin kanille enemmän virikettä jotta ei söisi omaa karvaansa
- "nypin" irtokarvoja

Onko teillä listaan jotain lisättävää? Ottaisin mielelläni karvanlähtöajan vinkkejä vastaan!

4 kommenttia

  1. Hyvä postaus ja hienot kuvat! :') Sain tosta listasta lisää vinkkejä mitä voin tehdä karvanlähdön aikana.

    VastaaPoista
  2. SINÄ olet ällöttävä. SINÄ olet ym. SINÄ et tiedä mitä ym tarkoittaa. SINÄ tiedät tämän jälkeen mitä ym tarkoittaa. SINÄ tiedät nyt että ym tarkoittaa ylimielinen. SINÄ olet huono bloggaaja. SINÄ olet oikeasti PARAS!!!!!♥♥♥♥♥<3 PELLEILIN NOI HAUKKUMISET XDDD TOIVOTTAVASTI ET PAHOITTANUT MIELTÄSI. NO JOO MIKS OLISIN PELLEILLY NUO HAUKKUMISET?!! EN MIKSIKÄÄN XD OOT HUONO.!

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!