20. maaliskuuta 2015

Nettikauppaostoksia | PetsGo


Torstai-iltana tein ostoksia eläintarvikeverkkokaupasta nimeltä PetsGo (petsgo.fi). Maanantaina äiti haki paketin läheisestä K-citymarketista ja pääsimme kanien kanssa tutustumaan tilaamiini tuotteisiin.

PetsGo on uusi suomalainen eläintarvikekauppa netissä. Sieltä löytyy laajat valikoimat tavaraa koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille linnuille ja akvaarioon. Sivut ovat hienot ja niitä on helppo käyttää. Lemmikkikohtaisia alakategorioita on tosin paljon, ehkä jopa hieman liikaa. Esimerkiksi herkkunapit ja viljattomat herkut voisi laittaa yhteen muiden herkkujen kanssa.

Paketti tuli minulla perille kahden arkipäivän sisällä eli erittäin nopeasti. Tuotteiden koosta yllätyin pahvilaatikon avaamisen jälkeen paljon, koska pakkaukset näyttivät paljon suuremmilta kuin netissä. PetsGo:sta tilasin kaneilleni kaksi pussia kuivattuja kasveja (Kevään yrtit ja Auringonhattu & sinimailanen), nalleherkkuja, herkkunappeja ja kukkatankoja (Auringonkukka-kamomilla). Kaikki herkut näyttävät maistuvan hienosti pupuille ja Raimo pieni herkkumaha voi sanoa monien herkkujen kokemuksella, että ovat nuo yksiä parhaista. Del Monte mies sanoo siis kyllä. Alla kuvat kaikista ostoksista (suurenna klikkaamalla):


Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen ostoksiini ja tykkäsin kovasti PetsGo-verkkokaupasta. Suosittelen etenkin teitä, jotka ette yleensä tilaa kaneillenne mitään netistä (lukeudun mukaan tuohon porukkaan) tilaamaan nyt, koska tuotteet ovat halvempia kuin myymälöissä ja niitä on enemmän. Kaiken lisäksi ostokset voi tehdä kotisohvalta käsin ja valita ostoskoriin sisältöä useana päivänä. Edes noutovaiheessa sohvalta ei tarvitse nousta kuin kotiovelle, jos valitsee kotiinkuljetuksen.

Tämä postaus toteutettiin yhteistyössä PetsGo-verkkokaupan kanssa.

4 kommenttia

 1. Mäkin löysin tässä lähiaikoina ton PetsGo-nettikaupan. Aion ehkä tilata sieltä jotain. :') Tosi paljon tuotteita kyllä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on munkin mielestä tosi paljon tuotteita! Tilaa ihmeessä! :)

   Poista
 2. Itsekin olen ihastellut PetsGo:n tuotteita ja ehkäpä tänään (sinun innoittamana) tilaankin meidän neidille jotain kivaa:D.

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!