18. helmikuuta 2015

Linkatut

Kyse on nyt tämän postauksen kommentteihin linkatuista blogeista, jotka katsoin kaikki läpi ja valitsin viisi parasta. Loput (ei viiden parhaan joukkoon päässeet) linkatut blogit löytyvät lopusta.

1. Jump by Jump

Tässä blogissa ulkoasu on aivan ihana, niin huoliteltu ja selkeä! Tykkään erityisesti bannerin ja taustan samantyylisyydestä haaleudesta sekä väriteemasta. Kuvat sekä videoit kaneista ovat myös hienoja! 

Sisältö: 10
Ulkoasu: 10+
2. Bunny Life! 

Tässä blogissa tykkään kovasti postausaiheista sekä sopivasta postaustahdista. Kuvat ovat suloisia ja hyvälaatuisia ja niitä on kiva katsella. Kaneilla on myös hienot esittelysivut! Ulkoasu on siisti ja talvinen, mutta alaspäin rullautuva tausta häiritsee.

Sisältö: 10
Ulkoasu: 93. Pupunpaja

Täältä blogista voi lukea postaussarjoja kerta kerralta kiinnostavammista ja hyödyllisemmistä aiheista. Blogin pitäjä on myös kätevä käsistään ja se näkyy blogissa mm. valjaidentilausmahdollisuutena (täältä löytyy myös yhdet Pupunpajalta tilatut valjaat!). Ulkoasu on täällä sen sijaan hieman tylsä ja valkoisen taustan vaihtoisin vaikka samaan tai hieman vaaleampaan vihreän sävyyn kuin bannerissa ja linkeissä.

Sisältö: 10
Ulkoasu: 8½4. Kotijänisten käytöskoulu

Tällä blogilla on mielestäni selkeä kokonaisuus, jonka tekee (ehkä jopa liian?) yksinkertainen ulkoasu sekä kaksi kania. Tuo kanien määrä saattaa kuulostaa oudolta, mutta se tekee kyllä mielestäni blogista yksinkertaisemman, kun päätähtinä pyörii vain kaksi kania! 

Sisältö: 9
Ulkoasu: 95. Toiveen kanila

Ihana banneri ja ulkoasu, ihania kaneja, ihana kasvattajanimi, ihanat välilehdet... Kokonaisuudessaan aivan ihana blogi. Se miksi blogi oli "vasta" viides on, että en pysty niin samaistumaan postauksiin, kun toinen on kasvattaja ja itsellä neljä lemmikkikania.

 Sisältö: 9
Ulkoasu: 9


Noniin, siinä oli viisi lemppariani linkatuista blogeista. Saatte olla supersupersuper-tyytyväisiä, jos pääsitte tuohon, koska linkattuja blogeja oli yli 30. Tässä tulee vielä loput linkatut blogit kiitoksena linkkaajille aktiivisuudesta:

Käykää toki katsomassa myös noita! Ovat kaikki todella hyviä!

8 kommenttia

 1. Voi apua, kiitos todella paljon!! :') ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Olepas hyvä, olet kyllä kaikki kehut ansainnut! :)

   Poista
 3. Kiitos, positiivisista kommenteista. :)

  VastaaPoista
 4. Wow, noi blogit on hyviä! Toivottavasti mustakin tulee joskus yhtä hyvä blogaaja ;D

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!