13. helmikuuta 2015

Kanini ovat hahmoja! osa 2


Raimo ► Scrat

Muistaahan kaikki tämän Ice Age -elokuvista tutun oravan, joka tavoittelee aina tammenterhoa hieman epäonnisin seurauksin? Tämä hahmo on helppo tunnistaa Raimoksi, jolla on ainakin ruokahalu kohdillaan ja tavattomasti intoa sekä rohkeutta! Naamoissakin näillä on varsin samaa näköä... lukuun ottamatta korvia!Pyry ► Muumipappa

Rauhallinen ja viisas Pyry mietiskelee menneitä aikoja, jolloin hän on kokenut suuria seikkailuja. Muumipapalta löytyy kokemusta ja hän ei ryhdy mihinkään harkitsematta. Nuoruudenkaltaista seikkailunhalua löytyy yhä edelleen myös kovasti!

Peppi ja Pipsa ► Onneli ja Anneli

Peppi ja Pipsa ovat pieniä tyttöjä. He ovat rohkeita, energisiä ja pärjäävät hyvin omillaan kuten Onneli ja Anneli muuttaessaan asumaan omaan taloon kahdestaan. Tytöt ovat myös parhaat ystävykset ja aina kahdestaan - tilanteessa kuin tilanteessa! Ellette ole nähneet Onneli ja Anneli -elokuvaa (tai vaihtoehtoisesti lukeneet kirjaa), katsokaa edes yllä oleva traileri!

En omista postauksen videoita tai kuvia!

12 kommenttia

 1. Onneli ja Anneli ♥ Ehdottomasti yks parhaista kirjoista joita oon lapsena lukenu! :')

  Muttaa kiva postaus, ja tosi kiva tää idea. Itekkin vois joskus ihan omaksi iloksi pohtia tollasta tarkemmin. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se oli ihan paras kirja :) Kiitos! Näitä on kyllä mukava miettiä, kun löytää yllättävän paljon yhtenäisyyksiä, kun alkaa tarkemmin katsomaan!

   Poista
 2. Taas niin ihana postaus :'D Lempiblogi<3

  VastaaPoista
 3. Pyry-muumipappa :'3

  VastaaPoista
 4. Oijj, tosi kiva postaus! :)
  Meijä tytteli olisi varmaankin Pikku Myy :"D

  VastaaPoista
 5. Siinä tulikin mieleeni, että voisin tehdä "kanini ovat hahmoja"-postauksen, siis mikäli sinulle sopii. Linkkaan mielelläni blogisi siihen sitten :)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!