20. helmikuuta 2015

Kaikki loppuu aikanaan

Hiihtoloma on vihdoin täällä - kuten myös suuri määrä aikaa kaneille! Tänään loppuu myös Raimon kolmenkymmenen päivän pituinen kastroinnin jälkeinen varoaika ja ajattelin sen kunniaksi kirjoitella, mitä muutoksia olen poitsussa huomannut. 


Huomattavin muutos on aivan varmasti merkkailun väheneminen ja sisäsiisteyden lisääntyminen. Yksinkertaisesti sanottuna kaikki papanat ja pissat ovat nykyään aina vessalaatikossa, lattioiden ja seinien sijaan. Jopa tyttöjen ja Raimon aitauksien välillä oleva pleksi on pysynyt puhtaana!

Toinen suuri muutos on jatkuvan kiiman loppuminen. Ump-ump äänet sekä kurnutukset ovat muisto vain! Edes Peppi ja Pipsa eivät enää kiinnosta yhtä paljon kuin ennen. Luokittelen tähän kategoriaan myös sen, että siivousvälineiden (rikkalapio ja -harja) päälle hyökkiminen sekä ylitsepääsemätön kiinnostus niistä on päättynyt.

Täytyyhän minun mainita näiden sisäisten ja enemmän psyykkisen tason muutosten lisäksi myös tämä ulkokuoren muutos, joka on muutos siinä missä muutkin. Eli siis tätä nykyä Raimon alapää on myös huomattavasti tyhjempi pussien lähdettyä.

Viimeisenä (mutta ei suinkaan vähäisinpänä) syy, jonka takia Raimo leikattiin. Eli siis vahinkopoikasten mahdollisuus on nykyään 0% ja Raimon pääsemistä Pepin ja Pipsan aitaukseen ei tarvitse pelätä kokoajan! Jos hyvin käy, saattaa Raimo tottua Peppiin ja Pipsaan, jota tosin hieman epäilen kokoeron vuoksi.Hyvää hiihtolomaa kaikille, joilla se nyt alkaa ja hyvää loppuhiihtolomaa niille, jotka ovat tämän viikon jo lomailleet! Kaikille lopuille sitten hyvää perjantai-iltaa ja viikonloppua!

16 kommenttia

 1. Voitko kattoo mun blogin :/? Siel vois nytte kysyy mitä on kysyttävää! noponenaajakuvausta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvää hiihtolomaa sinullekkin :) Itsellä vielä viikko lomaa ja sitten vasta loma 8(

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ♥.♥ Meillä se loma ei ala vieläkään täällä pohjoisessa :/ Vielä ensi viikko koulua ja sitten ;)

  http://pitkakorvatsydamessa.blogspot.fi/

  http://mirkunlifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Minulla alkoi eilen hiihtoloma, hyvää hiihtolomaa teille! :') Hienoja kuvia muuten!

  Meillä vieläkin kuuluu kurnutusta välillä, yleensä sillon kun on innoissaan jostakin esim. Kun tuo sille jotain tuoretta tai herkkua.
  Mutta enää se ei merkkaile, niin kuin silloin ennen kastrointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :)

   Luulen, että et tarkoita tuolla kurnutuksella uroksen kosiskeluääntä, jota minä tarkoitin? No mutta hyvä, että merkkailu loppui!

   Poista
  2. No oikeestaa en tiiä et tarkottaaks se sitä vai ei, kun joskus se pyörii mun jalkojen ympärillä ja tekee sitä ääntä mut joskus se tekee sitä samaa (kai) kurnutusta sillon kun se tekee vaikka iloloikkia ja juoksentelee. :'D

   Poista
 5. kommentoit joskus blogiini,että jos teet mielenkiintoisia postauksia niin alan lukijaksi.enjatkanutblogia.. Tein kaverini kanssa uuden, käy tsekkaa ! ;D
  http://pallerokanit.blogspot.fi ja kaikki muutkin käykää katsoo!!!!:::DD

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!