23. tammikuuta 2015

Raimon kastrointi


Eilen kello 15:50 lähdin isäni ja Raimon kanssa kohti Eläinklinikka Tähteä, jonne oli kastrointiaika varattu. Matka meni nopeasti ja neljän jälkeen olimme jo punnitsemassa kania. Tässä kohtaa Raimon itsesuojeluvaisto kuitenkin pamahti päälle ja seuraavaksi olikin vuorossa kanin onkiminen hyllyn takaa. Raimo saatiin onneksi takaisin boksiin, jonka otti tällä kertaa lääkäri ja pyysi palaamaan puoli seitsemältä.

Parin tunnin kuluttua palasimme takaisin, hieman ennen sovittua aikaa. Raimo oli kuulemma herännyt nopeasti ja saimme sen heti matkaan. 


Kotona Raimo sai odotella ensin boksissa, kunnes siirsin sen pieneen tehdashäkkiin, jonka päälle laitoin maton tuomaan hämäryyttä. Koko illan, mutta varsinkin aluksi Raimo oli todella tokkurainen, horjahteli ja kaatuili. Edes jalat eivät meinanneet kantaa. Se oli aika surullisen näköistä, kunnes tuo tajusi mennä makaamaan.

Myöhemmin illalla / yöllä Raimo alkoi liikkumaan hieman vakaammin ja korvatkin nousivat kohti kattoa. Heinää ja näkkileipää poika myös maisteli sekä joi vettä. Siinä tulikin yö valvottua seuraillessa Raimon vointia. Nyt itsellä vähän väsynyt olo, mutta ainakin kani vaikuttaa onnelliselta.

Tällä hetkellä Raimo puputtaa tehdashäkissään porkkanaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Edes tikkejä tuo ei ole nuollut ja kaikki on onnistunut paremmin kuin hyvin.

Eläinklinikka Tähteä voin kyllä suositella kaikille Keski-Suomessa asuville kaninomistajille. Aivan mahtava palvelu, ammattitaitoiset hoitajat ja halvat hinnat (kastrointi maksoi lääkkeiden kanssa 100€)... Ei mitään valittamista! 

6 kommenttia

 1. :) tosi kiva postaus

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä meiän pupun kastrointi makso vähemmän kun 100 € , ja me ei ostettu mitää lääkkeitä. Eli meillä oli sillee aika "halpa" reissu.
  Kiva postaus ja hyvä että meni kaikki hyvin kastroinnissa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, teillä myös halpa reissu, vaikka ei se halpa hinta ole ainoa asia, jota katson eläinlääkäriä valitessa! :) Kiitos!

   Poista
 3. Meiillä oli 2kania yhteensä 80€:o

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!