23. joulukuuta 2014

Jouluisia tunnelmia

Minulla alkoi perjantaina joululoma ja lauantaina tein kaneille suuren siivouksen, jossa vaihdoin myös matot sekä fleecet jouluisempiin väreihin (punaisiin ja vihreisiin). Sunnuntaina sitten siivoilin loppuja ja laitoin aitauksen reunaan jouluvalot tuomaan tunnelmaa. Maanantaina hypytin Raimoa esteillä ja tänään odotan huomista joulua. Meille kuuluu siis hyvää!

Tosiaan, joulu on huomenna. Vietämme sitä kanien kanssa kotona, kera hyvän ruoan. Tänä vuonna en noille pitkäkorville erityisemmin lahjoja ostellut, mutta ehtii sitä ensi vuonnakin. 

Kokosin teille tähän loppuun edellisen vuoden tavoin jouluisen videon näin aatonaaton kunniaksi. Sitä ennen meidän poppoo tahtoo kuitenkin toivottaa teille erittäin hyvää joulua!

8 kommenttia

 1. Hyvä video! Hyvin oot Raimon saanut esteitä hyppimään ilman suurempia pysähdyksiä.
  Hyvää joulua sinnekin! (:

  VastaaPoista
 2. Sinut on haastettu.
  http://paasiaispuput.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-23-kanit-kahdestaan.html
  Ohjeet löydät ylemmästä linkistä :) ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärtänyt ton haasteen ideaa :D oon muutenkin tehnyt lähiaikoina ihan liikaa haasteita, joten nyt on pakko sanoa kiitos ei :).

   Poista
  2. :D idea oli siinä että teet videon siitä kun kanit eivät ole valvovan silmän alla. Ja syvällisemmin jos laitetaan niin siis että näkee mitä kanit hommailee kun et ole katsomassa ;)

   Poista
  3. Ahaa, nyt tajusin! :D Voisihan tän joskus tehdä :)

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!