6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän kuulumiset

En tylsempääkään otsikkoa keksinyt, joten tässä meidän itsenäisyyspäivän kuulumiset!

Olette saattaneet huomata, että tänä vuonna en tehnyt blogiin joulukalenteria. Ensi vuodelle olen kuitenkin keksinyt jo oivan idean eli vuoden 2015 joulukuuta odotellessa!

Kanit ovat vietelleet täällä leppoisia kaninpäiviä kuten aina ja kaikilla pupuilla ovat asiat erinomaisesti. Tämän syksyn osalta kaikki näyttelyt ovat peruuntuneet, joten seuraavan kerran näemme kevään PetExpossa.

Tänään kävin hakemassa pihalta kaneille pajunoksia näin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Kaikki olivat iloisia yllätyksestä - Pyry heräsi päiväuniltaan jyrsimään oksia, Pipsa tuhosi keppejä minkä kerkesi Pepin katsellessa vierestä ja Raimo, loputtoman mahan omaava kani, söi oksia.


P.s. Muutama päivä sitten löysin postilaatikosta diplomin, jonka sain ilmeisesti tänne blogiin laittamastani videosta. Alla vielä siitä kuva ja kyseinen video.
10 kommenttia

 1. Hyvä kun kaneilla on kaikki erinomaisesti. Onnea diplomista! (:

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon diplomista! Kiva postaus ja ihania kuvia :) Sulla näytti olevan kiva itsenäisyyspäivä!

  VastaaPoista
 3. Mä haluun kaneja, ihan kateus iskee blogia selaillessa!

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi ja hienoja kuvia! :) Kirjotat kivasti, ja blogin ullkoasu on hyvin tehty. Plussaa se, että kanit on ihania! :D

  VastaaPoista
 5. Kivan erinlainen tää postaus ! Ja tosi kiva tuo sun banneri ja muutenki koko ulkoasu, tosi selkee :) Ja voi haluaisin itekkin niin paljo kanin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä hankkimaan kanin, suloisia pitkäkorvia nuo <3

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!