2. marraskuuta 2014

Raimo mummolassa

Eilinen päivä (1.11.) oli kaikin puolin mukava ja kanit olivat menossa mukana, joten ajattelin kirjoitella siitä. Aamu alkoi, kun heräsin kellon ollessa lähes kahdeksan ja annoin kaneille aamuruoat. Ulkona oli täydellinen keli kanien kuvaamiseen, joten nappasin Pyryn mukaan ja kiiruhdin kameran kanssa raikkaaseen ulkoilmaan. Pihalla oli maa valkoinen kuurasta ja sopivan kirkasta eli näin vaihteeksi kuvatkin onnistuivat ihan hyvin. Myös Pyry poseerasi oikein nätisti!


Hiljattain siirryin seuraavaksi aamupalalle, jossa sovimme, että otan Raimon mukaan mummolaan, koska samalla näkisin, miten se suhtautuu kuljetusboksissa matkustamiseen. Pakkasin siis tarvittavat tavarat laukkuun sekä Raimon boksiin ja lähdimme matkaan.


Menomatka meni erittäin hyvin ja Raimo ei vaikuttanut stressaantuneen siitä. Heinää se vain  mussutti. Perillä Raimo pääsi vapaaksi takkahuoneeseen eli paljon oli pojalla tilaa juoksennella. Aluksi pysyttiin vain omassa boksissa ja käytiin kurkkimassa uutta paikkaa, mutta pian Raimo ottikin jo hienosti koko tilan haltuun ja oli oma sosiaalinen itsensä.


Olin ottanut mukaan valjaat, jotta voisin Raimon kanssa käydä ulkoilemassa mummolan pihassa. Onnekseni ei aamun kuura ollut vielä kahdeltatoistakaan sulanut pois, joka mahdollisti hienompien ja valoisampien kuvien ottamisen ulkona.

Hieman ennen kello kolmea alettiin pakata tavaroita ja lähteä takaisin kotiin. Paluumatka meni Raimon osalta aivan yhtä hyvin kuin tulomatka ja kotona olimme jo ennen neljää. Loppuillan vietin itse kaverini syntymäpäivillä ja Raimo palautuen matkasta. Kiva päivä, vai mitä!

8 kommenttia

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!