4. syyskuuta 2014

Eikö vieläkään Peppiä ja Pipsaa?

Luvassa taas juttua Pyrystä ja Raimosta... Olen kyllä huomannut, että neitipuput Peppi ja Pipsa ovat jääneet täällä vähän vähemmälle, mutta ehkä hyvitän sen jossain postauksessa ;).


Pyry on ollut lähiaikoina todella virkeä ja nuorekas. Kesällä kerkesi tämä 9-vuotias herra alkaa näyttää jo todella vanhalta, mutta kuumien kelien lähdettyä ja silmätippakuurin alettua on Pyry kuin uusi kani! Ulkona jaksaa juosta vanhaan tapaansa ja on myös paljon sosiaallisempi (= tulee häkin ovelle vastaan ja tutkii kaikki uudet virikkeet perinpohjin). Myös massaa se on saanut hyvin kerättyä, kun pidän ruokaa aina tarjolla.

Raimo on kehittynyt esteillä ja sillä on hyvä vauhti (ei siis liian hidas, mutta ei "tykitetään nopeesti kaikki esteet läpi" tyyli) päällä radalla. Vielä tosin riittää harjoiteltavaa, mutta meidän aloittamisesta on vasta alle kuukausi.P.s. Raimon kastrointi olisi myös edessä ennemmin tai myöhemmin, mutta luultavasti talvella joulun jälkeen, kun silloin ei voisi esteitäkään hyppiä niin voi antaa haavan parantua rauhassa. Tällä hetkellä Raimo on jo puolivuotias. Apua, miten se on kasvanut! :O

10 kommenttia

 1. Söpö pyry<3
  weera, mulla taaas uus googletili jonkun takia :o
  joo mut siis blogin osote on: www.puputtajienloikkia.blogspot.fi
  Olis kiva kyllä kuulla Pepin ja Pipsan kuulumisia :D
  Me annetaan meidän Pipsa pois ku se ei sopeudu ton Pepin kans niin voi voi D:
  Ja Pipsalla on pieni reikä korvassa ku se tappeli Pepin kans.
  Meillä ei mee nyt hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mua vähän surettaa toi kun koko ajan sä häsläät siitä sun estekanistas. Mä haluan nähdä juttua niistä pikkukaineista enkä estekanista!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... ja sä et selvästikään ole kaninomistaja, kun et tiedä sitä tunnetta, kun on saanut vähän aikaa sitten uuden kanin, josta on innoissaan? :) Oon kyllä itsekin huomannut, että postaukset ovat olleet lähiaikoina aika samanlaisia, mutta jatkossa teen enemmän postauksia myös muista kaneista, vaikka hyppyjuttuja tulee silti jonkin verran nyt, kun olen siitä innostunut.

   Poista
 3. Ihana Pyry <3 Onpas Raimo jo kasvanut! (Meinasin laittaa et onpas se Raimo jo "vanha" mut en sit laitttanu :D)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus (kuvien kera)! Kyllä Raimosta vielä jonkun vaikean radan tykittäjä tulee! Viime viikolla itsekkin sain uuden kanin joka on leijonaharjas-esteristeytys, voi sitä onnea kun saa uuden kanin. Itse olen ollut todella onnellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Ehkäpä, jos jaksetaan tarpeeksi treenata ;). Kuulostaa tosi suloiselta risteytykseltä :3.

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!