5. elokuuta 2014

Raimo hyppii terassilla!


Eilen pääsi Raimo ulkoilemaan terassille ilman valjaita. Se on muuten hyvä paikka ulkoilla, mutta siihen paistaa aurinko todella kuumasti eli sinne ei ole keskipäivän aikoihin asiaa. Muulloin se on kiva ulkoilualue, jos joku on vahtimassa. Poika antaa kyllä ottaa kiinni niin hyvin, että voisi ulkoilla pihassakin valjaitta, mutta pelaan vielä uuden kanin kanssa varman päälle ja käytämme Pipsan lapavaljaita. Jostain täytyisi tilata lähiaikoina myös uudet valjaat, koska Raimo mahtuu enää juuri ja juuri xs valjaisiin, jotka on siis tarkoitettu kilon hermeliineille.

Olemme Raimon kanssa harjoitelleen tällä viikolla hieman esteitä. Ei siis mitään korkeita tai  pitkiä ratoja, mutta ennemminkin sitä ideaa. Sitten kun tuo alkaa onnistumaan, alan myös esteitä nostamaan vähitellen korkeammiksi ja rataa pidemmäksi  Alla pieni (huonolaatuinen) gif meidän treenailusta. Jos olisin hieman vähemmän laiska ja vähemmän kiireinen, olisin voinut tehdä videokoosteen, mutta tyydytään nyt tällä kertaa tuohon.


4 kommenttia

 1. Aika hyvin mennee ! :) treenaamista vaan ni hyppii ihan kunnon esteitä!

  VastaaPoista
 2. Raimohan hyppii jo hienosti! Vähän harjoitusta, niin se hyppii jo isoja esteitä! :D Ootteko ite tehny noi esteet? Jos ootte, nii voitko joskus laittaa tänne blogiin lähempää kuvaa, kun mietin jos itekki joskus tehtäis kanille esteitä nii vois ottaa vähän mallia. :D

  T: 8.tassu
  En jaksanu kirjautuu sisään kun kommentoin kännykällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) kyllä se siitä! Mun pappa on tehnyt noi esteet ja ite oon maalannut! :D Voin ottaa joskus kuvaa!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!