23. elokuuta 2014

Raimo esteillä! (video)

Raimo on alkanut innostumaan esteilystä ihan kunnolla ja onhan tuo aika mukavaa puuhaa minustakin. Olisi poika halunnut vielä lopettamisen jälkeenkin jatkaa, mutta tänään hypitään illalla lisää.

Meidän kehityksen esteillä huomaa jo selvästi ja Raimo hyppää hienosti kolmen esteen rataa. Esteiden korkeuksista/pituuksista en ole yhtään varma ja ne olisi tarkoitus mitata jossain välissä, jotta kehitystä olisi helpompi seurata jatkossa.

Ikäänsä verrattuna Raimo hyppii todella hyvin ja etenee reippaaseen tahtiin aina seuraavalle esteelle. Idean se on siis ymmärtänyt täydellisesti. Pituuseste tuntuu olevan kaikista helpoin este sille, mutta kevyesti loikataan myös korkeusesteen yli. Mulle on tullut myös hirveä into päästä tekemään lisää esteitä kaneille (kun vihdoin niistä joku hyppii), joten saa nähdä, milloin tulee lisäystä esteisiimme.

Videota Raimon harjottelusta on toivottu tosi paljon, joten päätin väsätä teille siitä lyhyen koosteen, josta toivottavasti näette hieman Raimon hyppyjä. Myöhemmin on tulossa vielä parempaa ja pidempää hyppyvideota, josta näkee enemmän ja paremmin. Videot on otettu eilen ja apureina (= puomien nostajina ja kuvaajina) toimi siskoni sekä hänen kaveri. Kiitos heille!

14 kommenttia

 1. Sinulla on todella kiva blogi ja söpöjä kaneja:). Haluaisitko käydä kurkkaamassa minun ja kaverini vähän aikaa sitten aloitettua blogia, joka kertoo hamstereista, kaneista, kanoista, koirista ja hevosista? Postailemme vähintään kerran viikossa, yleensä useamminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Kyllä, haluaisin käydä katsomassa blogianne, jos saisin linkin?

   Poista
 2. Raimo on niin söpö♡! Ja se hyppii tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raimo on kyllä tosi söpö <3, kiitos!

   Poista
 3. Tosi hyvin jo hyppää! Raimo on kyl tosi sulonen....

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin hyppii ! (: Meidän kani ei oikein vieläkään tajua esteiden ideaa :'/ se menee niitten ali :D mutta kyllä se tästä... (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Eivät kaikki kanit tajua esteiden ideaa, eivät minunkaan muut kanit! :D

   Poista
 5. Hyvin Raimo hyppii!:)

  VastaaPoista
 6. On kyllä persoonallisen näköinen pupu :)

  Pakko huomauttaa muuten - Raimon omilla sivuilla lukee että se on rodultaan esteristeytys, eikös se ole ihan risteytys vaan? Ainakin kasvattajan sivuilla lukee että Raimo on risteytyspoikueesta, toisin kuin osa poikueista jotka on merkitty esteristeytyspoikueina. Eikös Raimo oo ns. väripoikueesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Raimo on kyllä ihan esteristeytys! :D Kasvattaja itse sanoi minulle näin ja sukupapereissa sanottiin niin ja kyllä selvitän rodun ennen kuin ostan kanin. :) Katsopa esimerkiksi tuolta http://rabbits-smiles.blogspot.fi/p/naaraat.html sellainen kani, jonka nimi on Lavella's Ravenna, joka on Raimon sisko. Samasta poikueesta siis ja senkin kohdalla lukee esteristeytys. Ehkä Maija on laittanut sivuille vahingossa väärin, koska esteristeytys tuo kyllä on!

   Poista
  2. Esteristeytys ei oo oma rotunsa, risteytys siinä missä muutkin. Täällä lukee että on risteytyspoikueesta, ei esteristeytyspoikueesta > http://lavellas.weebly.com/poikaset-2014.html

   En oo sama kuin eka ano mut otti kans silmään kun joskus aikoinaan noita poikasia itsekin katselin :)

   Poista
  3. Voitteko oikeesti tulla vaikka ihan nimellä sanomaan? :D On se niin hankalaa... ehkä mä kumminkin tiiän OMAN KANINI rodun paremmin kuin sinä?? Oon itsekin katsonut että tuolla sivulla lukee poikueen olevan risteytyspoikasesta, mutta kysykää vaikka maijalta, jos ette minua usko. Raimon papereissa lukee sen olevan esteristeytys ja samoin edelliseen kommenttiini linkatulla sivulla, joten mikä tässä jäi epäselväksi? Tiedän, että esteristeytys ei ole virallisesti omaa rotua vaan risteytys, mutta ei se silti täysin sama asia ole risteytyksen kanssa.

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!