12. heinäkuuta 2014

Raimo ulkona

Olemme käyneet eilen ja tänään Raimon kanssa ulkoilemassa pihalla. Poika on saanut lainata Pipsan lapavaljaita, jotka ovat olleet (ihme ja kumma) ihan sopivat. Valokuvat on ottanut siskoni, koska en itse viitsi kameralla sählätä yhtä aikaa ulkoiluttamisen kanssa. Ehkä sitten joskus, kun Raimo pääsee ulkoilemaan ilman valjaita.

Ulkona Raimo on oikeastaan aika menevä, mutta ei kuitenkaan juoksentele täyttä vauhtia ympäriinsä. Omasta mielestäni siis aika täydellinen ulkoilutettava, ei millään pahalla Pyrylle - tykkään kyllä hänenkin ihmetellään-yhtä-ruohonkortta-vartti ulkoilutavasta!

Kotiutunut Raimo on jo täysin ja tykkää kovasti olla sylissä ja siliteltävänä. Voikukkia tämä pupu suorastaan rakastaa! Raimon häkkiin olen myös tehnyt muutoksia. Laitoin sinne muunmuassa viileitä laattoja, joiden päällä poitsu rakastaa makoilla. Päivät ovat olleet nimittäin kaneillekin lähiaikoina kuumia.
Tänään aion väsätä Raimolle oman sivun tänne blogiin, joka ilmestyy sitten sivupalkkiin muiden kanien sivujen alle.

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Raimo on kyllä niin suloinen. :3

  VastaaPoista
 2. Raimo on kyllä suloinen "pikku" pupu! (: Pääsi jo valjaisiinkin (; Viimeinen kuva on oikein onnistunut. Kiva postaus! Käyn katsomassa Raimon sivut. (:

  VastaaPoista
 3. On se kyllä niiiiin suloinen! <3

  VastaaPoista
 4. Onnee uudelle perheenjäsenelle! :-)

  ( http://lavidadelconejo-milla.blogspot.com/ )

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka suloinen pupu! :)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!