10. heinäkuuta 2014

Lavella's Raimondo di Sangro

Eilen kello 16 tarttui Salosta mukaan pitkään odotettu kani, Raimo (Lavella's Raimondo di Sangro). Raimo on esteristeytys ja väriltään valkokorvainen musta. Luonteeltaan tämä kani on myös aivan ihana ja leppoisa. Makailee paljon pitkällään eikä juuri stressaa uudesta ympäristöstä. Pupu ottaa myös nätisti silityksiä vastaan sekä on sylissä rauhassa, vaikka hieman arka vielä onkin.
 
Huomasin reissumme alussa (lauantaina), että Raimolle tarkoitettu kantokoppa jäi kotiin. Piti sitten hommata pahvilaatikko ja sen pohjalle matto, purua ja heinää. Matkaan Salosta kotiin meni viisi tuntia, koska olimme matkalla asuntovaunun kanssa.  Suurimman osan ajasta kani makoili laatikossa rentona ja välillä kurkki maisemia. Kotona Raimo pääsi heti häkkiinsä ja minä kävin keräämässä pojalle voikukan lehtiä, jotka hävisivätkin nopeasti pupun suuhun.


Raimo eroaa muista kaneistani monella tavalla, eniten ehkä kooltaan (ja suloisilta korviltaan). Minun hermut on puolet pienempiä ja Raimo on vasta kolme kuukautta vanha! Luulen kuitenkin, että Raimosta tulee nopeasti osa tätä pientä laumaa ja ei kokokaan tunnu hetken kuluttua enää mitenkään erikoiselta. Onhan se ihana omistaa yksi hieman isompi kani <3.

Sen verran Raimon tulevaisuuden suunnitelmista, että poitsu olisi tarkoitus leikata ja sen jälkeen totuttaa Peppiin ja Pipsaan. Jos kaikki onnistuu suunnitelmien mukaisesti, Raimo pääsee asumaan Pepin ja Pipsan aitaukseen näiden naaraiden kanssa.


Lisää kuvia Raimosta myöhemmin, vielä en ole kerennyt perehtyä tämän poitsun kuvaamiseen. Myös oman sivun teen tälle söpöliinille tuota pikaa!

16 kommenttia

 1. Hienoa että kotimatka sujui hyvin! Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun ei varmaan kauaa tarvitse odottaa! :)

   Poista
 2. Voi, kuinka suloinen pupupoika tuo Raimo onkaan! :')

  VastaaPoista
 3. Raimooo <3 Ootan innolla Äijälää koska sillon nään ton söpöliiniiin!!!! Onnea uudesta kanista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin mäkin ootan Äijälää :3

   Poista
 4. Voi mikä suloinen kultapoika Raimo onkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, mun blogissa arvonta ! ;)

   Poista
  2. Täytyypä käydä osallistumassa ;)

   Poista
 5. Ohhoh ompas iso :D Onnea uudesta pupusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin näihin hermeliineihin verrattuna joo :D ja kiitos!

   Poista
 6. Oi, uus pupu! <3 Tätä on odotettu :D Onpas iso pupu hermeliineihin verrattuna! Hyvä et saitte pahvilaatikon teidän kanille, kun kuljetuskoppa unohtui. :) Tossa laatikossa lukee muute, "Käsiteltävä varovasti" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tätä on ootettu! Pahvilaatikko löytyi onneksi yhdestä kaupasta ja se on alunperin jauholaatikko, josta johtuu tuo teksti. Hyvä yhteensattuma ;).

   Poista
 7. Mistä oot ostanut ton porkkana lelun?

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!