7. kesäkuuta 2014

Tampereelta takaisin

Pakko sanoa, että on ollut kyllä hankalaa olla viikkoon postaamatta! Olen kuitenkin ollut Tampereella ja täällä kotona on ollut netti poikki, joten koneelle en ole päässyt postausta kirjoittelemaan.

Takaisin pieneltä reissultani palasin perjantaina ja olikin kiva päästä näkemään taas kaneja. Onneksi puput olivat pärjänneet hyvin pikkusiskojeni hoidossa. Tytöt olivat jopa ulkoiluttaneet kaneja! Hieman kyllä ihmettelen tuota, koska olivat saaneet Pyrylle päälle valjaat (joita he eivät olleet ennen edes yrittäneet laittaa). Tässä vaiheessa mainittakoon, että hoitajat olivat tosiaan 7- ja 6-vuotiaita. Perushommat he olivat hoitaneet myös hyvin ja kanit olivat saaneet ruokaa, vettä ja silityksiä.

Perjantai-ilta menikin sitten mukavasti siivoillessa kaneja suuren sotkun jäljiltä. En voi vieläkään uskoa, miten noin pienet kanit olivat onnistuneet räjäyttämään (kuvainnollisesti) koko aitauksen. Ehkä ne tekemisen puutteessa olivat sitten yrittäneet keksiä tekemistä itse...

Tämä taitaakin olla viimeinen postaus ennen  järjestelmäkameraa. Kävin tänään nimittäin viimein ostamassa sen, mutta siitä lisää ensi postauksessa ;).

4 kommenttia

 1. apuaa en kestä tuota ekaa kuvaa, nuo silmät!! :D ♥ ihana blogi, tosi söpö pupu :)

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Pipsalla on kyllä aikamoiset sammakkosilmät! :3

   Poista
 2. Ihana pipsa<3

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!