18. kesäkuuta 2014

Kesä(kö)

Viime päivinä ei ole tullut paljoa ulkoiltua  kanien kanssa huonon sään vuoksi; räntää, tuulta, 5°C, sadetta, sadetta ja sadetta. Ainoastaan eilen päästin kanit hieman haukkaamaan happea ja kokeilemaan  esteilyä, joka onkin hieman unohtunut (hups).

Kesä on sitä aikaa, jolle tehdään suunnitelmia, mutta huomataan että ei saakkaan aikaiseksi tehtyä mitään. Onneksi lähiaikoina on tulossa paljon kaikkea kivaa, kaneillekin. Ylihuomenna on juhannusaatto, jolloin olisi tarkoitus tehdä kaikkea kivaa kanien kanssa (varsinkin jos sää sallii olla ulkona). Ensi viikon jälkeen myös Suvi tulee meille kolmeksi päiväksi eli silloinkin kaneilua luvassa. Sitä seuraavalla viikolla tuleekin sitten uusi kanini, jota olen odottanut kovasti. Kaikkea kivaa siis luvassa!

Joku erittäin tarkkanäköinen on saattanut myös huomata, että blogissa on vaihtunut banneri tiheään tahtiin. Viime viikolla vaihdoin sitä päivittäin, koska en vain ollut yhteenkään tyytyväinen. Tästäkään ei tosiaan tullut aivan suunnitelmieni mukainen, mutta  yhtäkään banneria en aio enää tehdä, koska olen kurkkua myöten täynnä Gimppiä, jolla ne teen. 

6 kommenttia

 1. Tyhmää, kun on kesäloma ja sitten on tämmösiä sadekelejä, ei voi kanejakaan ulkoiluttaa. :( Toivottavasti juhannuksena olisi aurinkoista ja lämmintä. (: Odotan innolla uutta pupua! Haluan jo nähdä, millainen pupu se on. (: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Juhannukseksikin on kuitenkin luvattu aika huonoa keliä :(. Minäkin odotan todella paljon sitä uutta kania! Ihana nähdä millainen se on luonteeltaan ja ulkonäöltään ja kooltaan :D. Olen nimittäin tottunut näihin minipupuihin, joten risteytys tuntuu heti isommalta!

   Poista
 2. Ettekö pidäkkään sitä leiriä kun siitä ei oo kuulunu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän siitä muutenkaan täällä blogissa kuulu vaan leiriblogissa :D. mutta joo emme pidä leiriä liian vähäisen osallistujamäärän takia, josta löytyi tarkempi selitys leiriblogista.

   Poista
 3. Hieno banneri! :)
  Sinut on haastettu: http://bunniesstory.blogspot.fi/2014/06/46-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Teen haasteen jos jaksan ja kerkeän!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!