10. toukokuuta 2014

Tervetuloa, Mikki ja Eetu!

HUOM: Postaus täynnä siskojeni uusien marsujen hehkutusta. Jos sinua ei kiinnosta, en suosittele lukemaan tätä postausta :).

Nyt nämä ihanat (siskojeni) marsupojat ovat täällä! Onhan minunkin aivan pakko myöntää näiden olevan perin hellyyttäviä tapauksia <3. Nimiksi nämä pikkuherrat saivat Mikki (Delfoin Kustavi Kaarle) ja Eetu (Delfoin Kustaa Kaarle), roduiltaan ne ovat sileäkarvaisia ja väri self black (täysin musta). Mitään eroja näillä pojilla ei oikein ole, mutta tunnistamme ne silti. Mikin  kuono on vähän suipompi ja korvat vähän ylempänä ja ryppyisemmät.

Lähdimme aamulla n. puoli yhdeksältä matkaan kohti Asikkalaa. Saavuttuamme n. klo 11 perille olin heti aivan rakastunut kasvattajan "talliin", jossa hän säilytti kanejaan ja marsujaan. Siellä oli niin paljon ihania eläimiä ja niillä oli kaikilla todella hyvät oltavat. Olisi tehnyt mieli napata yksi kaninpoikanen mukaan, mutta maltoin kuitenkin mieleni, koska heinäkuussa saan kuitenkin uuden pupun.

Kotona laitoimme Eetun ja Mikin niille valmiiksi laitettuun häkkiin, jossa ne menivät koppiin. Kasvattaja sanoi marsujen kyllä rohkaistuvan ajan myötä. Tuolla häkissä saavat tottua uuteen paikkaan ihan rauhassa - kuvatkin otimme ennen marsujen laittoa häkkiin.

Kännykkälaatu <3

8 kommenttia

 1. Ooh ihania!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Me käytiin hakee meidän pupu sieltä samasta paikasta kanssa. (: Eikö ookin hieno se talli? Mäkin rakastuin siihen heti! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se talli oli ihan unelmapaikka <33. Rakastuin myös siihen heti, kun niin paljon tilaa ja kaikkee!

   Poista
 3. Millä ohjelmalla muuten teet bannerin?

  Ja onnittelut uusista marsuista:)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!