16. toukokuuta 2014

News

Heipähei kaikille! Eli nyt on luvassa (pitkästä aikaa) kuulumispostausta! Postauksen kuvat ovat vanhoja.Moni on kysellyt kommenteissa tulevasta kanistani, josta olen jo hieman maininnut. Ajattelin nyt kuitenkin avata tätä hieman enemmän teillekin, vaikka alunperin ajattelin pitää sen yllätyksenä. Viimeistään heinäkuun alussa (huom. viimeistään) tänne muuttaa Lavella's Raimondo di Sangro, joka on valkokorvainen musta (kuvia tulee sen saavuttua). Neljännen kanin hankkimista olen miettinyt kauan ja olen jo pitkään haaveillut vähän erikoisemman värisestä pupusta, joten tämä tuntui juuri sopivalta. Otin siis Maijaan yhteyttä ja varasin poitsun itselleni. Raimondo pääsee aluksi asustelemaan yksin tehdashäkkiin, josta muuttaa kastroinnin jälkeen Pepin ja Pipsan kaveriksi niiden aitaukseen. Eli tämänlainen suunnitelma täällä! Kutsumanimeä en ole pojalle vielä miettinyt, mutta onhan tässä aikaa.. jos teillä kuitenkin on joku ehdotus saa sen laittaa kommentteihin. Olisi ihan kiva, jos se liittyisi jotenkin viralliseen nimeen :).

Tämä on kyllä varsinaista uusien eläinten aikaa nimittäin pian tänne muuttaa myös tämän kesän kesälampaat, sillä ruoho on alkanut vihertämään. Olen päättänyt karitsalle jo nimen, joka tulee olemaan Sputnik. Joku saattaakin muistaa viime kesän lampaani, Ninjan. Se oli kyllä aivan unelmalammas ja ikävöin sitä edelleen <3. Se osasi hyppiä esteitä, tulla luokse nimestä, kävellä takajaloilla ja kaikkea muuta kunhan leivällä palkittiin.. olihan se aika lellitty kuten myös viime kesän toinen lampaista, siskoni Apila! Tänä kesänä Sputnikin lisäksi tänne tulee myös kolme muuta lammasta, mutta niistä lisää niiden saavuttua ;).

Pyry, Peppi ja Pipsa voivat hyvin. Ulkona emme ole kerenneet käydä vesisateen ja oman nuhani sekä kuumeen takia. Tänään minulla olisi tarkoitus siivota kanien aitaukset, jos vähän paranisin (sitä tämä postauksen kirjoittelu ei kyllä paljoa auta, heh), koska viikonloppuna on pikkusiskoni 6-vuotissyntymäpäivät. Silloin saattaa tulla uutta postausta uusien ulkoilukuvien kera, koska viikonlopuksi on luvattu lämmintä säätä. Kumpa sääennustus pitäisi kerrankin paikkansa! Jos säät alkavat oikeasti lämmetä, siivoan varmaan tässä jokupäivä kanien ulkohäkin ulkoilukuntoon, josta saattaa tulla sitten myös postausta.10 kommenttia

 1. Onnea tulevasta pupusta! :3 meillekin muutti vähän aikaa sitten pupu Lavella's kanilasta :)

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu! Aloin lukemaan jo aikoja sitten tätä sun blogia, mutta ei oo tullut tehtyä tätä tiliä aiemmin...
  Onnea tulevasta pupusta! En nyt jaksa keksiä mitään nimiä, muutenkin pää aika tyhjä, kun olen ollut kipeä tässä muutaman päivän.

  Mutta kivalta joo vaikuttaa sun blogi! Jään siis seuraamaan. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kiva! Ja juu, itsekin olen ollut tässä pari päivää kipeenä :(.

   Poista
 3. Ihana postaus :3 ja ainoo nimi mikä tulee mielee on raimo mut se on aika karsee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Ja se kyllä on, ei sovi noin kauniille pupulle :D.

   Poista
 4. Mun mielestä Raimo olisi hauska nimi kanille! :D Niin kuin meilläkin on Keijo. Toiseksi tulee mieleen Sanko... Mondo, Dosa, Dosse, Dimon, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tarkemmin ajattelee onhan se ainakin hauska! :D Jos ei parempaa keksi, voisi sitä miettiä vielä uudelleen! Sopiihan se tuohon viralliseen nimenkin niin hyvin.. Nuo muutkin tosi kivoja! Saattaa hyvin olla, että poika saa jonkun noista nimistä ;).

   Poista
  2. Juu tokihan se hauska on :DD

   Poista
  3. Jepjep ja on muuten tarkemmin ajateltuna aika osuva ;))).

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!