7. toukokuuta 2014

Mitä kuuluu?

Nyt sitä pitkään odotettua kuulumispostausta, koska kuulumisia on täällä tullut kerrottua lähiaikoina aika heikosti. Se johtuu tosin lähinnä siitä, että emme ole oikein tehneet mitään. Emme ole edes käyneet hirveästi ulkona niin kuin normaalisti, koska täällä on SATANUT LUNTA useaan otteeseen. En edes tiedä, miten se voi olla mahdollista, sillä ulkona on ollut koko ajan lämmintä yli nollan.

Tämän viikon lauantaina kaksi pikkusiskoani (ne joilla ei vielä lemmikkiä) saavat omat marsut. Alunperin he tahtoivat kania, mutta päädyimme kuitenkin marsuun monien seikkojen vuoksi. Minä siis menin ja varasin kaksi mustaa urosmarsua Asikkalasta eli sinne lähdemme lauantaina.

Tytöt ovat olleet todella innoissaan tulevista lemmikeistä ja valmistelleet häkkiä. He saivat Pyryn vanhan valkoisen tehdashäkin, jonka täyttivät purulla ja heinäseimen heinällä. Vielä tosin puuttuu ruokakupit ja koppi. Ruoaksi marsut saavat Rabbit Royalea eli samaa kuin kanitkin. Selvitin nimittäin netistä, että se sopii hyvin myös marsuille. Korjatkaa toki te enemmän marsuista tietävät, jos olen väärässä!

Pyryllä on alkanut todella kova karvanlähtö. Sitä olen siis kovasti harjaillut ja irtokarvoja nyppinyt pois. Koko sen aitaus oli täynnä irtokarvoja, kun sen juuri siivosin. Voi sitä raukkaa :(.

Peppi ja Pipsa ovat alkaneet "rauhoittua" ja tytöistä on tullut paljon käsiteltävämpiä eli vihdoin reilun käsittelyn tulokset alkaa näkyä! Saa nähdä pystynkö ehkä jo tänä kesänä ulkoiluttamaan Peppiä ulkona ilman valjaita niin kuin Pyryä ja Pipsaa, kun meidän luottamuksemme toisiamme kohtaan on kehittynyt huomattavasti. Peppi vain on energisempi ja muutenkin erillainen persoona kuin nuo kaksi muuta. Eniten Peppiä muistuttaa ehkä siskoni kani Hertta.

 Palaten marsuasiaan vielä - ehei, blogi ei ole muuttumassa marsublogiksi yms. eikä postauksia näistä edes välttämättä tule tämän viikon jälkeen. Minulta ei nimittäin hirveästi löydy kiinnostusta marsuihin ja ne ovat muutenkin siskojeni ja vaikka heitä joutuisin marsuissa auttamaan ei niistä tule ikinä minulle yhtälailla rakkaita kuin kaneista.

4 kommenttia

 1. Meille tulee lauantaina myös uus perheenjäsen:3 uusi ranskisneiti:)
  Ja ei yhtään haittaa vaikka marsuistakin tulee joskus postausta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta ranskiksesta :3. Ja hyvä ettei haittaa, koska lauantaina saattaa niistä postaus tulla!

   Poista
 2. Marsujen (tällä hetkellä vain yhden) omistajana voin sanoa että kannattaa antaa Rabbit Royalen lisäksi genesis marsun pellettiä. Muistittehan että marsuille pitää antaa lisä c-vitamiinia? Minä suosittelen c-max vitamiinia joko joka päivä veden joukkoon tai joka toinen päivä kurkun/salaatin päälle. Tuotteessa tietysti ohjeet :D Meillä ei vaan mee toi c-vitamiini kurkun/salaatin päällä vaa pitää lisätä veden joukkoon. Kyllä mä uskon että sun siskot hoitavat marsut hyvin! PS. kannattaa laittaa niille wc-laatikko ja sen päälle joku mökki sillä helpompi siivota eikä rupee haisoo! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juuri tällaisia kommentteja kaipasikin :). Hyvä vinkki tuo wc-laatikko kopin alle!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!