25. toukokuuta 2014

Lammasvideo

Tänään päätin kuvata lampaista videoita ja yhdistää niistä pienen koosteen, että tekin näette kuinka vekkuleita kavereita nämä oikeasti ovat! Sitä ennen kuitenkin hieman kuulumisia:

Olen ollut tänään lähes koko päivän aamusta saakka lampaiden kanssa. Hyvin ne alkavat jo tottua ihmisiin ja syövät kädestä. Sain laitettua (muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen) Sputnikille kaulapannan, johon on kätevä kiinnittää riimunaru tarpeen tullessa. Harjasin Sputnikia myös hieman, mutta siihen olisi tarkoitus totuttaa tyttöä vielä enemmän. 

Märehtiessään antavat karitsat nykyään hienosti tulla ihmisen lähelle. Tänään mm. nukuin niiden kanssa päiväunet (:D) eivätkä ne olleet moksiskaan. Se on tosin niille luonnollinen tilanne, koska lampaat makaavat muutenkin yhdessä, joten minun oli helppo soluttautua niiden joukkoon.

Pyry on ollut tänään koko päivän ulkohäkissä, jossa on ollut kaikin puolin mukavat oltavat. Ainoastaan päivällä iskenyt ukkonen pelästytti hieman koko sakkia (kaneja, marsuja ja lampaita).

Nyt video: 


2 kommenttia

  1. Vautsi, aivan älyttömän kivan olonen blogi! Ulkoasu, esittelysivut.. kaikki ovat erittäin huolella, ja hyvin tehtyjä! Tykkään ihan älyttömästi sun kirjoitus tavastas, ja blogissa esiintyvät eläimet ovat aivan mahdottoman suloisia. ♥ Liityn lukijaksi! (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos superpaljon ihanasta kommentista <3

      Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!