30. toukokuuta 2014

Kesälomasuunnitelmia

Heipähei teille yli 170 lukijalle! Ompas teitä jo kertynyt :o kiitos jokaiselle, joka jaksaa seurailla blogiamme ja myös kommentoida näihin postauksiin! Myös 200 lukijan erikoispostausta saa ehdotella.

Eilen oli helatorstai ja vapaapäivä, jolle olin alunperin suunnitellut vain nukkumista, lepäämistä ja nukkumista. No, miten minun lepäilysuunnitelmilleni yleensä käy? Viikon mittaa aloin keksimään itselleni hommia, jotka päätin hoitaa torstaina ja niimpä kerkesin päivän aikana tehdä aika paljon kaikkea (muuta kuin nukkumista) tehdäkin. Etupäässä päivä oli aikamoisen eläimellinen.. kanien siivousta ja kynsien leikkuuta, lampaiden vesiastian pesemistä ja aidan tarkistusta. Ei tällä eläinmäärällä tylsää tule!

Lähden ylihuomenna (sunnuntaina) Venla-siskoni kanssa Tampereelle serkkujemme lapsenvahdeiksi. Silloin en kerkeä enkä pysty postauksia kirjoittelemaan, joten seuraava postaus saattaa tulla vasta viikon päästä. Pisin postaustauko joulun jälkeen! Kaneja hoitaa vanhempani sekä pikkusiskoni eli niiden ei tosiaan tarvitse kuolla tylsyyteen ensi viikon aikana (kanien eikä hoitajien).

Kävin tänään kuvailemassa Venlan kanssa tällä kertaa Peppiä ja Pipsaa lampaiden aitauksessa olevan kaivon kannen päällä. Lampaat olivat erittäin kiinnostuneita näistä kanitytöistä, mutta jättivät ne kuitenkin rauhaan saadessaan palkaksi pari rusinaa. Kuvailujen jälkeen Pipsa oli myös hetken ulkohäkissä nauttimassa hyvästä kelistä.

Kesälomalle minulla on paljon suunnitelmia. Yksi niistä on alkaa treenailemaan jälleen enemmän esteitä, jotka meiltä on hieman jäänyt. Kun esteet, piha ja kanit kotoa kuitenkin löytyy, ei tarvitse kuin mennä ulos. Peppi on varsinkin hieman tässä talven aikana rauhoittunut (..ja lihonnut..), joten se saattaisi jopa pysyä paremmin radalla talven treeneihin verrattuna.

Minun tuleva kani, Raimondo di Sangro, etsii tosiaan edelleen kyytiä eli jos kuljet Turusta/Helsingistä/Salosta/lähiseudulta mieluiten tänne Jyväskylää, mutta myös Tampereelle ennen heinäkuun alkua, ota yhteyttä: veera.e.jokinen@gmail.com.

Löysin lompakostani 20e lahjakortin Mustiin ja Mirriin, jolla ajattelin ostaa uudelle kanille valjaat, jos sieltä sopivat löytyy. Ellei löydy, ajattelin tilata jostain lapavaljaat ja ostaa lahjakortilla pupulle jotain muuta. Kanista tulee kuitenkin sen verran isokokoinen Peppiin, Pyryyn ja Pipsaan verrattuna ettei niiden valjaat sovi mitenkään poitsun päälle.

Kanin lisäksi luokseni tulee kesällä muitakin nimittäin hyvä kaverini Suvi tulee meille heinäkuun ekoina päivinä. Silloin on tulossa taas parin päivän my day videolla. Muistatteko meidän viimeksi tekemän viikonloppuvideon Suvin kyläilystä?

Tulossa on monenlaista postausta sitten viikon jälkeen mm. Pyryn ja Pepin synttäreistä (Pepin synttärit 25.5. ja Pyryn 11.6. mutta juhlin niitä samaan aikaan) sekä myös videota on suunnitteilla :).

6 kommenttia

 1. Sulla on kiva blogi, ja nuo kanit on tosi suloisia :3 Ulkoasukin on hieno!

  VastaaPoista
 2. Kivan olonen blogi. Tosin teksti jää kuvien varjoon ja blogi tuntuu vähän sekavalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Itsekin olen huomannut tuon, että kuvien ollessa isoja teksti tuppaa jäämään hieman niiden varjoon, mutta jos kuvien kokoa pienentää ei lopputulos näytä ainakaan paremmalta :/. On se niin hankalaa!

   Poista
 3. Vähäks söpöi pupuja ja ihanan kesäinen ja pirteä ulkoasu :3 Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :3. Ja hyvää kesää sinnekin!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!