26. huhtikuuta 2014

Viime aikojen touhuiluja


Lähiaikoina ei kanien kanssa ole mitään erikoista tapahtunut. Kauniit säät on ollut, joka on tarkoittanut kaneillekin aika paljon ulkoilua. On se kiva katsoa niiden pikkuisten iloloikkia ja onnellisia ilmeitä aina kun pääsevät ulos aurinkoon!

Eilen laitoin pupuille äidin kasvattamat pääsiäisohrat, jotka pääsiäisen loputtua täytyi laittaa pois. Pistin matalan ja aika leveän ruukun (johon ohrat oli istutettu) ensin Pyryn aitaukseen. Poika ei oikein tajunnut syömisideaa ja istuskeli vain ruohon päällä. Kerkesi varmaan jo kuvitella kesän tulleen hänen aitaukseenkin. Siirsin astian kuitenkin Pepille ja Pipsalle, että joku hyötyisi siitä myös syömismielessä. Tytöt olivat sentään heti tohkeissaan syömässä eikä aamulla ollut enää paljoa jäljellä. Hyvä, että jollekin kelpasi myös Pyryn istuimena toiminut pääsiäisohra ;).

On nuo kanit erittäin ihania eläimiä, jotka saa aina suupielet nousemaan ylöspäin, vaikka tapahtuisi mitä! Tänään oli koulussamme lauantaikoulupäivä ja meille kerrottiin seiskan luokkajaot. Itse en ole ollenkaan tyytyväinen tulevaan luokkaani (paria kaveria lukuunottamatta), jonka kanssa joudun viettämään seuraavat kolme vuotta..

P.s. Edelliseen postaukseen tuli erittäin paljon katselukertoja ja nousikin koko postaushistoriassani kolmanneksi luetuimmaksi! :O

2 kommenttia

  1. Haastaisin sinut jos otat haasteen vastaan. :) http://daiminblogi.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

    VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!