9. huhtikuuta 2014

Pupumaisia puuhia

Tällä viikolla on tekemistä riittänyt (etenkin kanien parissa) vaikka muille jakaa! PetExpoon on nimitäin täytynyt valmistautua ja pakkailla Tänään siivosin normaalia isomman siivouksen kanien aitauksiin, kun puhtaat matot olivat tulleet pesusta. Ulkoillakin ollaan yritetty pupujen kanssa lähes päivittäin kauniin ja lämpimän sään vuoksi, mutta välillä sekin on vähän jäänyt.

Onneksi nämä kanimaiset puuhat ovat hauskoja ja niiden tekemistä en stressaa. Kokeitakin on ollut koulussa aika paljon ja esitelmä tulossa, jotka ovat sitten hieman tylsempiä hommia, mutta yritetäämpä nyt pysyä aiheessa!

Noista kanijutuista hankalinta on Pipsan kynsien leikkuu nyt, kun PetExpoonkin ollaan lähdössä. Osaan leikata kanien kynnet joo ja hyvin neiti myös antaa ne leikata. Niille tuomareille ei vain tunnu riittävän mikään noiden kynsien suhteen ja aina jostain löytyy valitettavaa. En kuitenkaan aivan puolen millin päästä suonesta uskalla leikata.

Postauksen kuvat ovat maanantain ulkoilulta ja niissä seikkailee (taas kerran) Pyry. Pipsan kuvia luvassa viimeistään sunnuntaina lauantain näyttelyn jälkeen!

2 kommenttia

  1. Meillä on kans toi kynsien leikkuu iso ongelma ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, mutta vähän kaikilla tuo tuntuu olevan.. :(

      Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!