5. huhtikuuta 2014

Postia messuista

Perjantaina tuli postissa kirjekuori, jonka sisältä löytyi lappu, jossa luki kaikki tarpeellinen koskien ensi viikonlopun PetExpoa. En olekaan ennen käynyt näyttelyssä, jossa olisi näyttelyhäkit (enkä muutenkaan näin isossa tapahtumassa) kera kanin. No pidetään peukut pystyssä ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Matkaa messukeskukselle on täältä reilut 3h, joten reissussa meneekin koko lauantai.

Lapun lisäksi kuoresta löytyi "liput" sekä Pipsan arvostelunumero. Tätä neitiä voitte siis käydä ihailemassa häkiltä numero 81. Uutta minulle on myös ettei kania saa poistaa häkistä muuten kuin arvostelun ajaksi. Tyttö täytyy siis pistää kokonaan valmiiksi ennen näyttelyä.

Näyttelyssä kiertelen (etupäässä kanipuolella) 10-vuotiaan siskoni kanssa. Jos kameraa jollain on mukana, Pipsaa saa toki kuvata ja kuvia lähettää minulle (sivupalkissa s-postini). Pipsa on tosiaan ilmoittautunut Suomen Lemmikkikanien pettiin, jos jollekin on jäänyt epäselväksi.

Oletteko te tulossa messuille? Miltä numeroilta löytyy teidän pupseja? Ilmoittautuneita kanejakin oli tuonne LeKan pettiin melkein sata, jännää! :D

4 kommenttia

 1. Hihii me ollaan tulossa molempien kanssa :) Ilmottelen numeron ku saan ne Äitiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :). Täytyykin tulla moikkamaan sua!

   Poista
 2. Moi! mä oon tulossa petexpohon. mun kanin nimi on ExRosaris Nurminata ja se löytyy häkistä nro 12.
  Tuolta löydät kanini ja kiitos jos liityt lukijaksi: http://elamaatopohannankanssa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä sinunkin kania katsomassa! Kurkkaan myös blogisi ;).

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!