15. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen edessä

Nyt ollaan koko porukka (minä ja Pipsa)  toivuttu messuista, vaikka meinasi sunnuntaina ja maanantainakin vielä niiden jäljiltä väsyttää ja jalkoja puuduttaa koko päivän kävely. Onneksi tämä Helsingissä käyminen ei tule tavaksi matkan takia, vaikka hauskaahan tuo ;).

Ensi perjantaina alkaa neljän päivän pääsiäisloma! Viikonloppuna on varmasti jos jonkinmoista tekemistä, mutta kerkeän toivon mukaan ottamaan perinteiset pääsiäiskuvat pupuista tänne blogiinkin. Onhan tämä kyllä kivaa, kun pääsiäispuput löytyy omasta takaa..

Ulkona olleen pitkän rankkasateen takia ulos ei olla viikonlopun jälkeen päästy. Nyt kun sade hellitti ja lähdimme käymään ulkona purkamassa energiaa ja nappaamassa pari kuvaa, oli ilma ihanan raitis. Myös viimeisimmät lumet oli sulanut pihasta pois. Jos tämän sateen jälkeen tulisi oikein lämmintä, voisi ruohokin alkaa pian vihertämään (jee!). Ruohon vihertäminen tarkoittaa puolestaan sitä, että tämän kesän karitsat pääsisivät tulemaan meille. Luulen sen tosin tapahtuvan vasta toukokuun lopussa, kun ruoho ei varmasti pääse heti loppumaan. Isä oikeastaan jo soitteli sinne ja sanoivat karitsoiden voitavan hakea vaikka heti, mutta paras on silti odottaa toukokuun loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!