2. huhtikuuta 2014

Keskiviikkoisia juttuja

 Tänään olen ollut todella väsynyt, mutta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä tämän lupaamani postauksen vaihteeksi tyttöpupujen kuvista loputtomien Pyryn kuvien jälkeen. Nyt tulee tosin vasta Pepin kuvia, mutta älkää huoliko, kyllä tänne kerkeää Pipsastakin tulla paljon kuvia. Viimeistään ensi viikon viikonloppuna tulee ihan liiaksi asti kuvia, videota ja postausta, kun neiti lähtee kanssani Helsinkiin.

Kävimme tänään siis Pepin kanssa ulkona, kun en enää jaksanut lukea kirjaa (Across the Universen ensimmäinen osa, tosi hyvä!) sängyn pohjalla. Odotin jo pääseväni kirjoittamaan seuraavaa postausta, joten eihän siinä muu auttanut kuin etsiä kamera ja Peppi.



Peppi ulkoili oikein nätisti ja oli selvästi innoissaan, kun pääsi purkamaan energiaansa. Kamerasta ja kuvaamisesta ei oikein pitänyt, mutta ei se tätä erityisemmin haitannutkaan. Osassa kuvassa tämä poseeraamishaluttomuus kuitenkin saattaa näkyä. Normaalisti Peppi on kaneistani selkeästi kuvauksellisin, mutta onhan meillä kaikilla hyviä ja huonoja päiviä. Pepillä taisi olla jotain tuosta välistä.

4 kommenttia

 1. peppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......


  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kaneja sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Niin ne kyllä ovat!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!