21. maaliskuuta 2014

Viikonloppu eessä taas!

 Ihanaa kevään ensimmäistä perjantaita kaikille!

Tänään siivosin kanien aitauksiin suursiivon ja puistelin/tamppasin kummankin aitauksen matot. Nyt kanitkin pääsevät hieman keväisimpiin tunnelmiin, vaikka loskaisessa pihassani ei aivan siltä vielä näytä. Onneksi omistan paljon värikkäitä mattoja kaneille!

Ulkona emme ole siis käyneet tänään, joten postauksen kuvat on mitä on. En tykkää kuvata (surkealla) kamerallani sisällä, koska se alkaa lähes poikkeuksetta temppuilemaan. Ulkoilumattomuutemme johtuu edellämainitsemastani loskasta, jota pihamme tulvii. Lumet ovat nimittäin alkaneet sulamaan (jee!) ja toivottavasti sulaisivatkin pois mahdollisimman nopeasti. Ulkona tuulee myös järkyttävän paljon ja kanit vilustuisivat siellä nopeasti.


Kanileiri-blogiin julkaisin juuri äsken uuden postauksen, joka kannattaa käydä katsomassa, jos mukaan on ilmoittautunut. Muistutan nyt täälläkin, koska tämä on tärkeä asia: ilmoittakaa minulle tai Suville allergioistanne ja/tai erikoisruokavaliostanne (ei tietenkään koske muita kuin leirille tulijoita)! Suunnittelemme nimittäin lähiaikoina ruokalistan. :)

Viikonlopulle meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Ellei lisää lunta sada pihaan, pystymme (toivottavasti) hyppimään esteitä ulkona kaikkien pupujen kanssa. My Day -videonkin voisin kuvata, jos joku olisi sellaista kiinnostunut katsomaan (?). Pitäkää tekin kuitenkin hauska viikonloppu!

10 kommenttia

 1. Voisitko tehä kanien päivä??

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Olisin halunnut tolle teidän leirille :D. Aivan upeet kuvat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Leirille pääsee kyllä varapaikoille, mutta jo 3 varapaikkaa on varattu, joten ei ole kovin todennäköistä, että neljäs varapaikkalainen pääsisi mukaan :/..

   Poista
 3. JOOO tee myday videolla :))

  VastaaPoista
 4. Oletko sä tehnyt itse esteitä kaneille? Jos olet, mitä käytät puomien "pidikkeinä", ja mistä niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappani on tehnyt niitä minulle itse :). En tiedä oikein mitä tarkoitat puomien pidikkeillä, mutta ne "tapit" joiden päälle puomi laitetaan voi tehdä esim. nauloista. Mulla niissä on sellaiset pienet puutapit.

   Poista
 5. Moi :) Miten oot saanu ton petsie jutum tohon oikeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Mene Petsieen jonkun lemmikkisi sivulle
   2. klikkaa sivussa olevaa nappia "muut toiminnot" (lisää kuva ja lisää video nappien alla)
   3. klikkaa "luo lemmikkikortti"
   4. sulle aukeaa sivu, jossa on kaksi erilaista lemmikki korttia joista valitse toisen → kopioi valitsemasi lemmikkikortin vieressä oleva HTML-koodi
   5. Mene blogisi ulkoasu kohtaan Bloggeriin (se jossa lisätään gadgetteja)
   6. Klikkaa "lisää gadget" → valitse "HTML/JavaScript"
   7. Liitä lemmikkikortin HTML-koodi eteesi tulevaan laatikkoon → tallenna

   Tuollein minää tein. Pistin tosin kaikki kolme lemmikkikorttikoodia tuohon HTML/JavaScript -laatikkoon. Toivottavasti sait selvää :).

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!