18. maaliskuuta 2014

Väärä hälytys

Juuri, kun pääsee kevään makuun ja alkaa odottamaan innolla kesää, tuleekin yöllä ainakin 10cm lunta ja lisää sataa tälläkin hetkellä. Kanit joutuvat sittenkin odottamaan vielä hetken pidempään ennen kesän pitkiä ulkoiluita ja tuoreita voikukkia. Tämä on kyllä harmittanut meidän koko joukkoa viime sunnuntain jälkeen.


Viime viikon loppupuolella Pyry oli hypännyt aitauksessa olevan kaapin päältä koulupöydälleni. Aluksi säikähdin tietenkin vähän, olinhan juuri käymässä nukkumaan ja oli onni, että Pyry nähtiin pöydällä eikä  se päässyt tippumaan. Nyt olen kuitenkin viritellyt tehdashäkkien irroitettavasta seinästä/ovesta lisäseinän kaapin viereen ettei sama toistu.

Tänään kävin ulkona kuvailemassa siskoni kanssa kuvia tähän postaukseen. Siskoni kuvasi kuvat, joissa olen minä ja minä kuvasin loput. Kauaa ei viitsitty kaneja ulkoiluttaa etteivät olisi paleltunut tuolla kylmässä lumisateessa.


Eilen tuli kauan sitten tilaamani reppu Zalandolta (nettikauppa jossa myydään mm. vaatteita). Kauan siinä kyllä kesti, mutta hieno se on! Nyt on helpompi pyöräilläkin kouluun (kunhan nuo lumet vain sulaisi..), kun ei ole laukku aina tiellä. Nettikaupan valikoima oli hyvä, mutta tuo tuotteiden toimitus kesti kyllä kauan. Kaiken lisäksi paketti piti noutaa Valintatalosta metsän keskeltä. Jos nuo edellä mainitsemani seikat ei haittaa, suosittelen ehdottomasti tilaamaan reppuja Zalandolta.

6 kommenttia

 1. Sama täällä! Ihan syvältä koko lumi!! Meille ei sentään ihan 10 senttiä tullu, mutta tuli kuitenkin!!! Puput haluu jo ulos päiviksi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Nyt pitää vielä odottaa noiden sulamista

   Poista
 2. Hauska tuo liikkuva kuva jossa Pyry on zalandon laatikossa:D ihana reppu:)

  VastaaPoista
 3. Upea reppu, pakko sanoa. :) Ihanan persoonallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin munkin mielestä :).

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!