15. maaliskuuta 2014

Ulkona monta on ihmeellistä asiaa..

..jotka hämmästyttää kummastuttaa pientä pupua. Hämmästyttää kyllä minuakin moni asia siellä. Oikeastaan tuo outo ilmasto lähinnä. Lämpömittari on näyttänyt koko viikon plusasteita, mutta viileä/kylmä tuuli on saanut sen tuntumaan ihan talviselta. Tuo talvinen kylmyys (jonka pitäisi muuten lisääntyä ensiviikolla) on kuitenkin ristiriidassa pihan melkein lumettoman maiseman kanssa.


Tänään lähdimme kuitenkin Pepin kanssa ulos! Tarkoitus oli mennä jo eilen, mutta meninkin lumilautailemaan emmekä kerenneet. Tänään löytyi kuitenkin hyvin aikaa ja ilmakin oli sopiva, joten lähtöä pihalle ei tarvinnut edes miettiä pitkään.

Aurinko paistoi hurjan kirkkaasti ja kuviakin tuli otettua. Peppi oli innoissaan sulaneesta lumesta ja pomppi ympäriinsä.


PetExpon ilmottautumiset pistin keskiviikkona menemään ja sinne tulen siis siskoni ja Pipsan kanssa. Moikkaamaan saa toki tulla! Pipsan ilmoitin sen takia, että se on parhaassa kunnossa, ei paljoa vaihda karvaa helppo käsiteltävä ja ei stressaa suuria paikkoja ja suurta ihmismäärää. Onko muut tulossa? Kanin kanssa vai ilman?

p.s. Peppi ei oikeasti omaa lähes yhtään leukapussia, mutta kuvassa h-valjaat saa sen näyttämään isommalta.

6 kommenttia

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!