28. maaliskuuta 2014

Mistä tulee "Kaninpäiviä"?

Oletteko ehkä joskus miettineet, mistä tulee blogini nimi: Kaninpäiviä?

Sopivaa blogin nimeä mietin ainakin viikon ennen blogin aloittamista. Tämä oli ensimmäinen blogini ja varmasti viimeinenkin, koska en _todellakaan_ kuulu niihin, jotka perustaa joka viikko uuden blogin edellisen tilalle. Koko ikäni aikana minulla on ollut kaksi blogia (+ minun ja Suvin kanileiriblogi, johon tulee vain infoja leiristä), joista toinen oli ehkä kuukauden pituinen lifestyle-blogi, jota yritin pitää kaniblogin ohella. Tajusin kuitenkin ettei se ollut ihan minun juttuni, joten päätin poistaa sen. Näin tälle "ykkösblogilleni" on jäänyt enemmän aikaa ja panostusta, kun ei muita blogeja ole tarvinnut päivittää.


Olin siis pyöritellyt pitkään päässäni erilaisia nimiehdotuksia, joista mikään ei kuitenkaan ollut tuntunut sopivalta. Sitten näin jossain (olisiko ollut uutisissa yms.) jutun, jossa mainittiin kissanpäivät. Kissanpäivillähän tarkoitetaan siis mukavaa oloa. Voidaan siis sanoa esimerkiksi: "Lomalainen viettelee kesällä kissanpäiviä.".

Aloin sitten miettimään, miksi juuri KISSANpäiviä. Miksi ei ikinä esimerkiksi kanin- tai koiranpäiviä. Keksin tätä miettiessäni blogini nimen, jonka ajattelin sopivan hyvin kaniblogiini, vietteleväthän kanini aikamoisia kissanpäiviä. Kissanpäiviä olisi ollut blogilleni nimittäin aika harhaanjohtava nimi.

Nimessä ei siis ole kirjoitusvirhettä niin kuin joku on saattanut luulla. Olisin heidän mielestä saattanut kirjoittaa vahingossa Kanin päiviä yhteen. Näin ei ole kuitenkaan käynyt.

6 kommenttia

 1. Oiku sulosia kuvia :3
  Vaikuttaa tosi mielenkiintoselta blogilta!

  VastaaPoista
 2. oot kaunis & kiva blogi, kiva banneri! :) puput on ihania, en itse omista mutta tykkään kovasti !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos <33. Ja niin nämä pitkäkorvat kyllä on!

   Poista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!