1. maaliskuuta 2014

Kanit yksin kotona

Nyt Helsinki-reissun jälkeen on taas aika postailla hieman kuulumisia. Palasin tosiaan vasta tunti sitten kotiin (liian pimeää kuvata) eli tähän postaukseen pistän Pepin kuvia, jotka otin keskiviikkona, mutta kuvanmuokkausohjelmani alkoi jumittamaan enkä saanut niitä silloin blogiin asti.

Lähdin siis eilen perheeni kanssa heti aamusta Helsinkiin ja kanit jäivät keskenään kotiin.  Hyvinhän se meni, ei tarvinnut kuin antaa paljon ruokaa, vähän tuoreita (ettei syömättömät pilaannu), heinää ja juomakupin täyttämisen lisäksi kummillekin juomapullot. Näin lyhyen reissun ajaksi ei tarvinnut paljoa muuta tehdä kaneille tai kutsua hoitajia (mummoa ja pappaa), jotka tulevat hoitamaan pupuja pidempien (esim. viikon) reissujen ajaksi.

Tänään kun palasimme kotiin, menin heti ensimmäiseksi tarkistamaan, miten kanit voi. Upeasti ne olivat pärjännyt, vaikka Peppi olikin sotkenut hänen ja Pipsan juomakupin. Tämän takia oli hyvä, että olin pistänyt pullon. Pyrykin vaikutti hieman yksinäiseltä, mutta muuten taisi ollut pärjännyt hyvin. 

Onhan se kurja, kun ylihuomenna on jo koulua! Olisin mieluusti jatkanut tätä hiihtolomaa vielä toisenkin viikon.. Tänä iltana meillä täällä kuitenkin luvassa vielä paljon kanien (etenkin Pyryn) paijailua Putous-ohjelman ääressä ja huomenna teemme toivekuvapostauksen toisen osan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!