4. maaliskuuta 2014

Hertta

Oikein kivaa laskiaistiistaita kaikille!

Olette varmasti jokainen törmännyt blogissani Hertta-kaniin. Olette saattaneet nähdä sen kuvassa, olen kertonut ehkä jossain postauksessa siihen liittyviä kuulumisia ymv. Mutta kuka tämä on söpöliini? Useat sen varmasti tietääkin, mutta nyt saatte tietää Hertasta lisää (+ lopussa pieni videokooste).

Ei, Hertta ei ole minun kanini. Sen omistaa Venla-siskoni. Hertta on peräisin Pepin poikueesta eli se on Pipsan sisko ja Pepin ja Pyryn poikanen. Tyttö muutti 2kk vanhana Helsinkiin, mutta kun uudet omistajat joutuivat n. vuoden kuluttua siitä luopumaan, otimme Hertan tietenkin takaisin. 

Tällöin olin 10-vuotias ja kolme kania oli oikeastaan maksimi määrä, josta pystyn huolehtimaan. Hertta sai siis tulla asumaan 8-vuotiaan pikkusiskoni (joka oli kauan lemmikkiä toivonut ja tiesi kaneista paljon) hoiviin. Alan nyt kuitenkin pidemmittä puheitta kertomaan olellisia tietoja Hertasta.

Nimi: Aluksi (alle 2kk-vanhana) Herttaa kutsuttiin Valkovarpaaksi, jonka jälkeen se sai uudessa kodissaan nimen Pinokkio. Muutettuaan meille takaisin, sisko risti sen kuitenkin (lopullisesti) Hertaksi.

Lempinimi: Kaikenlaiset lyhennelmät, Hertsu, Herttu, Herttuli..

Rotu: hermeliini

Sukupuoli: naaras ♀

Väritys: musta x-kirjava (musta, mutta yhden tassun päässä valkoista)

Synttärit:  25.7.2011 eli iältään Hertta on 2-vuotias

Este- ja näyttelymenestys: Näyttelyissä ei ole käynyt, mutta esteitä hyppii ihan mukavasti.

Luonne: Syliin ottaessa saattaa olla kärttyisä, mutta sylissä ja silitellessä oikein mukava ja kiltti. Loppuun vielä kiva videokooste Hertasta . Huomaattehan, että videon on editoinut ja muokannut Venla 8-vuotiaana (voitte siis videosta päätellä kuinka viisas hän on :D).Löytyisittekö jotain uutta tietoa Hertasta? Mitä mieltä olitte tälläisestä postauksesta ja videosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!