14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä-extra

Oikein ihanaa ystävänpäivää jokaiselle!
Tänään on tosiaan ystävänpäivä, jonka kunniaksi tulee hieman erikoisempi postaus. Ei paljoa, mutta hieman kuitenkin :). Tästä postauksesta löydätte kuvia, tekstiä sekä extrana 5 ystävällisintä kommenttia, joita olette tänne kommentoineet. Enjoy!
Tänään koulu loppuikin jo kello 12, joten aikaa puuhastella kanien kanssa oli paljon. Ulkona ei ole ollut koko viikolla kovinkaan kylmä, minkä takia kävimme ulkona ja otimme Pipsasta pari ystävänpäiväkuvaa. Äsken palasin eläinkaupasta, josta tarttui arvontapalkintojen lisäksi  mukaan pieniä ystävänpäivälahjoja omillekin kaneille. :)


Kortteja ollaan ehditty askarrella kaneillekin, jotka saivat tänä vuonna minun kortin (1. kuva) lisäksi siskoltani kortin (2.kuva) . Kiinnitinkin ne juuri aitauksen verkko-osaan esille. Ei siitä kuitenkaan enempää nimittäin seuraavaksi kerromme..

..5 ystävällisintä kommenttia
(kommentit eivät ole järjestyksessä)

"Sulla on tosi innoittava blogi! :) Liityin lukijaksi. Oon pitkään odottanut että tälläinen hermeliini blogi tulee vastaan. :) Itellä on hermeliinin ja leijonaharjaksen risteytys (suurimmaksi osaksi leijonaharjas) ja ensiviikolla meille tulee uusi vauveli joka on hermeliiniristeytys myös.. Mutta huomattavasti hermeliini painotteinen ulkonäöltään. On ihanaa että puhut hermeliini rodusta positiivisellä asenteella toisinkuin useimmat."


"Peppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....voitko antaa peppille multa 100000000000000000000000 pusua"


"Vähänks kiva video ja muutenkin kiva idea blogille! :-) Söpö ulkoasu, tykkään!"


"en ymmärrä yhtikäs mitään näitten ruuista tai häkeistä mutta sen voin sanoa että musta nää pitkäkorvat on aina perin hellyyttäviä tapauksia :))"


"siis aivan hirmuisen söpöjä pupuja! oon aina itse halunnut pupun, mutta en ole vain ikinä saanut aikaiseksi perehtyä niihin enempää. Jos joskus hankin pupuvauvan, niin etsin tämän blogin käsiini ja otan kaikki niksit käyttöön ;-) anna pupuille pusuja" 

Viettäkää oikein kiva ystävänpäivän ilta sekä viikonloppu!
Veera ja töpöhäntäiset ystävät

8 kommenttia

 1. voi kiitos<3
  hyvää ystävänpäivää<3
  pepille iso pusu....
  ja hali<3
  T: laura,Nöpö,Roomeo,Teddy ja Irma

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kamerana mulla toimii vielä hetken Samsungin digikamera, mutta pian löytyy järkkärikin, jolla saa vielä parempia kuvia :).

   Poista
 3. Luulin että käytät järkkäriä. :O
  Ei kaikilla järkkäreilläkään noin hyvää laatua saa tai sitten kuvaaja on vain älyttömän taitava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo kamera mitenkään kummoinen ole, n. 50e ostin :)

   Poista
 4. täähän oli oikein mukava hyvän mielen postaus! :)

  VastaaPoista

Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, joten ethän lähetä kommenttiasi suotta moneen kertaan!